1

*sürekli karın ağrını düşünme.
*eğer çok bulanıyorsa mutlaka doktora görün.
*kendine çok iyi bakmalısın.
*yediğin yemeklere besinlere mutlaka dikkat et.
*biraz terlemeye çalış.terleyince biraz mide bulantının azalması lazım.

2

sıcak su biyotu konulmalı, bir de nane limon iyi gelebilir.. ayaklarda sıcak tutulmalı diye düşünüyorum.

1

sıcak su koymak karına ve ağrı kesici kullanıyorum ben genelde

1

kayısı-sıcaksu-şekerlisu diye biliyorum bende işe yarıyor

1

sıcak bir su torbası varsa üstünde bekletmek iyi gelir

1

karın ağrısına papatya çayı iyi gelir. eğer evdeysek güzelce uzanıp karnımıza da sıcak su torbası koyarsak daha iyi hissederiz.

1

sıcak suya limon sıkıp içmekte fayda var ya da papatya çayı

1

ağrının nedenine göre değişir kadınların ay döngülerinden kaynaklıysa papatya çayı içilebilir ağrıyı hafifletir ve ayak altına sıcak su torbası konula bilir.eğer yediğiklerimizden kaynaklı sindirimsek bir ağrı ise bir sindirimi rahatlamak amaçlı yine bitki çayı veya soda içilebilir.ağrı cok ciddi dayanılmayacak boyutta ise önceliksiniz doktora görünmek olmalıdır.

1

eğer reglden dolayı oluşan bir ağrıysa, malesef pek bir şey iyi gelmez. ama soğuktan veya üşütmekten dolayı oluşan bir ağrıysa, karnınıza sıcak su torbası koyup, etkili bir ağrı kesici içip uzanın. yavaş yavaş ağrınız azalacaktır.

0

nasıl bir karını ağrısı bilmiyorum ama ılık kılık bir duş her şeye iyi geliyor ve sıcak su torbası varsa evde onu da kullanabilirsin ılık süt içine de bir çay kaşığı bal ekleyip içebilirsin buda çok iyi geliyor bitki olarak da benim bildiğim keki kaynatıp suyunu içerler anason suyunu içerler gaz sancısı gibi bir ağrı ise de önerdim tek şey zencefildir kesinlikle mucizevi bir bitki zencefili kaynatıp ya da suda bekletip suyunu içebilirsin eğer gaz sancısı ise aradan yarım saat sonra faydasını görüyorsun ama gaz sancısı değilse normal bir karını ağrısıysak ballı süt ve sıcak su torbası uygulayabilirsin ama eğer sancın varsa bir bardak pekmez içebilirsin pekmez pek sevilen bir içecek olmadığından sancıyı kesmek için taze maydanoz diyebilirsin oda sancıya çok iyi gelir.bunları yaptıktan sonra ağrım hala geçmediyse kesinlikle doktora başvurmalısın ciddi bir durum olabilir ama sana tavsiyem ağır kaldırmamaya ve çok fazla yürümemeye dikkat et bu daha fazla ağrı yaşamana sebep olur elinden geldiği kadar ayaklarını sıcak tut hatta sıcak su torbasını ayaklarına koy bu seni birazda olsa rahatlatır

0

ılık duş , sıcak su torbası, kurutulmuş papatya 10-15 dk sıcak suda demleyip içmek

0

doktor tarafından reçeteyle verilmiş ağrı kesici ve sıcak su torbası iyi gelebilir. ballı zencefil gibi içecekler de dindirmeye yardımcı olabilir.

0

karın ağrısına sıcak su torbası,ayakları sıcak tutmak ve ağrı kesici çözüm olabilir.

0

karin ağrisinin bir çok nedeni olabilir. şimdi burada tibbi terimlerle anlatmaya kalkarsak, denemeye kalkan arkadaşlar olabilir. kötü sonuçlar doğabilir. belki de kimsenin bilmediği bir yöntem paylaşayim sizinle. vücüda herhangi bir zarari da yok, eğer denerseniz diye yapiyorum bu açiklamayi da. sol kolunuzu dirseğinizin az yukarisinda bir çember ile ( yada onun gibi birşeyle) sikin ve üzerine yatin. yaklaşik 5-10 dk arasi , eliniz ve kolunuz biraz moraracak korkmayin :)daha o anda karin ağrinizin geçtiğini göreceksiniz. ben çok denedim. hep başarili sonuç aldim.

0

karın ağrısına iyi gelebilen yöntemler bunlar ilaçlar olabilir,şekerli yada tuzlu su iyi gelebilir ağrısını bir süreliğine geçirebilir.

0

kaynatılmış şekerli su
ağrı kesici
kaynatılmış suyun buharında durmak
ağrı kesici etkili kremler

0

üşüttüğünüz içinse sıcak iyi gelebilir.sağlık probleminin ne olduğuna bağlı olarak değişir tedavi şekli .

0

nane limon iyi gelirmiş. arkadaşım dedi.

0

sırt üştü yatmak ve yogurt yemek iyi gelir

0

sıcak su koymak bilinen yöntemdir. baya iyi gelir.