0

karin agrisina en iyi gelen sey sicak su koyun belinize veya karninizin ustune bu cok iyi gelir ve soganli yumurta da cok iyi gelir veya sogani kaynatip suyunu icerseniz onunda cok etkisi var kesin deneyin derim.

0

ağrıyan bölgeye sıcak su torbası koyulması gerekir.

1

karın ağrısına gelebilecek en iyi şey huzurlu bir ortamdır.

0

karın ağrısının sebebi hazımsızlığı ise sıcak limon suyu çok iyi gelir çünkü limon suyu sindirime yardımcı oluyor.bal, yoğur,muz ve pekmez kullanımı karın ağrısını giderir.

0

bu karın ağrısı dediğimiz sancılar büyük küçük yaşlı genç demeden herkeste oluşabilecek bir rahatsızlıktır.bu rahatsızlığa iyi gelecek birçok yiyecek içecek ve ilaçlar vardır.nitekim karnınızı soğuktan korumak

0

kekik suyu, nane limon çayı iyi geliyor. birde ayağın altına sıcak su torbası koymak çok iyi geliyor. tecrübeyle sabittir.

0

hem çocuklarda hem de erişkinlerde sıklıkta görülebilen karın ağrısı kimi zaman önemli bir hastalığın habercisi iken kimi zaman da geçici ve basit bir üşütmeden kaynaklanabilir. karın ağrısı rahatsızlığı üzerine yorgunluk ve kusma da eşlik ediyorsa kişi mutlaka doktora götürülmelidir. bir fincan zencefilli çay içmek karın ağrısı geçirmenin yanı sıra kaslarınızı rahatlatacak ve mide krampları niye gelecektir bunun yanı sıra mide bulantısına ve kusmaya iyi gelen naneyi çayın yanında rahatlıkla tüketebilirsiniz. bir bardak suya bir çay kaşığı bal ve bir çorba kaşığı elma sirkesi döküp yavaşça içerseniz karın ağrınız kolaylıkla geçecektir. bağırsaklara uygulanan baskının azalması papatya çayını 10-15 dakika demlendikten sonra tüketirseniz mide ağrısı ile birlikte karın ağrısı da geçecektir. karın ağrısına iyi gelen bir diğer yöntem de sıcak su torbası tır. kaynattığınız suyu sıcak su torbasının içine döküp torbayı ayağınıza yerleştirirseniz ağrılarınız inecektir. sıcak su torbası karnınıza koymayın fayda sağlayan derken zararlı çıkabilirsiniz. hazımsızlık ve sindirim problemi lerinden dolayı karneniz ağrıyorsa evde sıcak su kaynatın ve içerisine limon sıkıp rahatlıkla kullanabilirsiniz. karın ağrısını geçirme konusunda etkili olan besinlerden birisi de muz dur. karın ağrılarınızın nedeni adet dönemine ağlıyorsanız civan perçemi çayı tüketebilirsiniz.

0

baslica akla gelen ilk agri kesici ama bu fayda etmezse sicak bir dus veya sicak bir ortamda bulunmak ise yariyacakrir

0

karın ağrısı oldukça ağrıyan bir hastalıktır özellikle de gazımız olduğunda aşırı ağrır okulda olduğumuz zaman gazımızı çıkartamadım için karnımız oldukça fazla ağrır ve dersten ilgimiz kaçar dersi dinle yemeyiz karın ağrısı bu yüzden oldukça sıkıntılıdır. benim kendi çözümüm ise herhangi bir yere uzanırım dizlerimi çekebildiğim kadar çeker karnımı sıkıştırırım. bir müddet bekledikten sonra genellikle ağrıda bir azalma oluyor. benim içn ilk yöntem kesinlikle budur. bunların hiç birisine aldırış etmeyip direk ağrı kesici içenlerde var ki ben buna karşıyım. hemen küçük bir ağrıda anında ilaca başvuruluyorç doğal yollarla veya kendiliğinden geçmesi beklenmiyor herkes ilacı iyi bişe sanıyor . bence bu kesinlikle yanlış.
ha bide farklı bir karın ağrısı şekli var ki çözümü herkes tarafından bilinir. hani şu tuvalete gitmeden geçmeyen karın ağrısı evet.
sağlık cidden çok önemli. dikkat etmek lazım. hasta olanlarada acil şifalar dilerim.

0

3 sene baristalık yapmış birisi olarak başıma böyle bir olay geldiği zaman türk kahvesinin üstüne limon sıkıp yerdim yarım saate bir şey kalmazdı ama bilimsellik yok tabi. en garanti yol bir ağrı kesici kullanmak eğer devam ediyorsa doktora gidip kontrollere girmek.

0

bildiğimiz tuğlayı alıp ısıtmalıyız daha donra da onu üzerine oturmalıyız.

0

takla atmanın yararını çok gördüm tavsiye ederim.

0

ne için sorduğuna bağlı mide problemi mi yoksa başka bişey mi ama önce sıcak su torbası bir bardak papatya veya elma çalı bol şeker ayakların altına da sıcak su torbası tabi bir tane de ağrı kesici üzerine ılık bir duş bir kaç saate kalmadan turp gibi olursunuz

0

zencefil iyi gelir biraz da sıcak sulu torba yap koyarsan karnına iyi olur ya

0

karın ağrısına acı kekik suyu iyi gelir nane limon da iyi gelir..

1

öncelikle ağrının sebebi tespit edilmelidir. eğer ağrı kabızlıktan kaynaklanıyor ise bumu giderecek yiyecekler yenebilir. kabızlık için de bol bol su içip, sıvı gıdalar tüketilmelidir. eğer adet sancısından kaynaklı bir ağrı varsa papatya çayı ya da rezene gibi rahatlatıcı bitki çaylarından tüketilebilir. ayrıca karına konulan sıcak su torbası da işe yaracaktır. normal bir karın ağrısında kekik suyu, ıhlamur, nane limon gibi bitki çayları da faydalı olacaktır. ağır ve asitli yiyecek ve içeceklerden uzak durmak gerekir. asitli içecekler karnı şişirerek, gaz yapar ve ağrıyı çoğaltır. karnınıza uygulayacağınız hafif masajlar ile de ağrı hafifletilebilir , gaz sorunu varsa çıkmasına yardımcı olur.

0

kekik suyu icerim.cocuklugumdan bu yana karnim agridiginda yaptigim tek seydir kekik suyu icmek

0

karın ağrısına şerbet iyi gelir ben öyle yapıyordum

0

karın ağrısına ne iyi gelir karın ağrısına öncelikle ağrı kesici ama eğer doğal yöntemler isteniyorsa nane limon kaynatıp içmek bence en rahatlatıcı formüldür

0

birçok nedene bağlı olarak oluşan karın ağrısı çoğumızun sık yaşadığı problenlerib başında gelir.
kadın erkek genç yaşlı herkes zaman zaman karın ağrısı şikayetiyle kqrşı karşıya gelir.
çoğunlukla da doktora gitmedwn evdw ağrı kesici alarak geçmesini bekler.
ancal unutmayın karın ağrısı evdw hazırlayabileceğimiz doğal yöntemlerle de kolay bir şekilde çözebiliriz.
unutmamak gerekir karın ağrısıdan kurtulmak için öncelikle karın bölgesizi sıcak tutmanız önemlidir.
bu şekilde ağrıların ve krampların azalmasını sağlayabiliriz.
karın ağrısının bir çok nedeni vardır.
ishal
kabızlık
sindirim bozukluğu
hazımsızlık
regl dönemi
aşırı yaşlı yiyecekler
kızartmalar
bağırsak gazları
acı tüketimi
çok soğuk ve çok sıcak içeceklerin kqrıştırılması soğuk alğınlığı yada bağırsak üşütmesi gibi sebepler nedenlerden olabilir.