0

yani baş ağrısı genellikle aç kaldığında, bir de soğuk havalarda oluyor. yani ben genelde başım ağrıdığında ağrı kesici içiyorum. öteki türlü ne yaparsam yapayım benim baş ağrın falan geçmiyor. keşke başımın ağrısından bu kafamda migren olmasaydı migren daha kötü ona ilaç bile fayda etmiyor. zaten ben kendim ilaç da kullanamıyorum bebeğim çok küçük olduğu için yani bir novalgin ve yada vermidon falan içersem başının ağrısını kesebilirsin.

0

karanlık ve sessiz bir odada uyumayı dene. yada bir soguk su torbasını ensene koyup soguk basınc uygula. birde şey vardı baş parmagın ile isaret parmagının arasındaki yere basınc uygula. buda oldukca etkileyici bir yöntemdir.

0

baş ağrısının nedeni iyi saptanmalıdır. açlık, susuzluk, uykusuzluk başlıca sebeplerden. stres, kaygı gibi etmenler de neden olabilir bu duruma. bunlar haricinde hala oluşuyorsa migren, sinüzit gibi bazı hastalıkların olması yine muhtemel. eğer kesin bu diyebileceğiniz bir nedeni yoksa geciktirmeden doktora başvurun. he bunu diyorum ama ben majezik kullanıyorum. sinirsel olduğu için başka çözüm bulamadım. soğuk suyla yıkamak, bazı kafeinli içecekler ve meyve şekeri yüksek meyveler de kısa vadeli iyi gelebiliyor.

0

elma yemeni tavsiye ederim ben de işe yarıyor ve soğuk suyla ayaklarını yıka