0

deneyenler bilirler gerçek olduğunu. bende denedim çok aşırı korktuğum için yalnızca bir kere gerçekleştirebildim.

0

ben inanıyorum bir kaç sefer çıktım ilk başta her tarafın uyuşuyor sonra gözlerin agırlaşıyor sonra yatak sallanıyor sonra yatagın sallanma şiddeti artıyor sonra garip sesler geliyor ama korkmayın sonra yükselme hissi yaşıyorsunuz sonra çıkıyorsunuz ben ilk çıktım bunları yaşadım çıktıgımda farkına varmadım başta elim kapının içinden geçti ve duvardanda geçtim ve sonra bir döndüm baktım bedenim yatakta yatıyordu korktum geri döndüm

0

çok değisik bir şey sahsen ben inanmiyorum garip geliyor bana.

0

inanıyorum ve bende denemek istiyorum. kapsamlı bir bilgiye sahip değilim. sanırım evrene pozitif sinyal yollamak gibi yani gerçekten inanarak ve isteyerek telapati kurmaya çalışmak gibi bence. ruhun bedenden ayrılması ile olan bir durum gerçi ama. ve tabiki olmazasa olmaz hayal gücümüze de ihtiyacımız var.

1

evet inanıyorum. bu hayatta en çok güvendiğim bir kişi astral seyahat yaptığını bana kanıtlamıştı, ve ayrıca ben de birkaç kere istemsizce de olsa astral seyahat yapmıştım ve sonra birçok kez denememe rağmen birdaha yapamadım. kısaca bu olay gerçek ve ben inanıyorum :)

0

evet inanıyorum ama neden inandığımı bilmiyorum.