0

ben bu siteye üye olalı 1 hafta oldu olabildigince kazancimi yukseltmek icin cabaliyorum.ödeme talebini 25 tl olunca cekebiliyoruz ödeme talep etmedim ama bazi arkadaslarin ödeme taleplerini gördükten sonra bu site ödeme yapiyor zaten denersin 25 tl odeme sinirina ulasirsin denersin odeme yapiyolar mi yapmiyolar mi diye .

0

burda minimum çekme talebi vermek için 25 tl dir.çünkü asagisini talep edemiyorsun o yüzden 25 tl den fazlasini talep edersin

0

valla bilmiyorum aldım diyenler var ama henüz ben alamadım inşallah yakın zamanda almak için uğraşıyorum

0

kızım burdan160lira aldı gerçekten hesabına geçti.

0

şuanda bugün geldim 50 krş var insallah oder

0

henüz para talebinde bulunacak kadar bir miktar kazanmadım. yazılanlara göre sorumani ödeme talebinde bulunanlara ödemelerini yaptığını görüyorum. ben de henüz mesajlarımla ödeme talebinde bulunacak miktarı ulaşmak için uğraşıyorum ödeme talebine geçtiğimde benim de herkes gibi ödememi alacağıma inanıyorum.

0

ben buraya ilk üye olduğunda bir hafta girememiştim. geri döndükten sonra 25 tl yapıp ödeme talebinde bulundum. benim gibi hatta arkadaşlarım da ödeme talebinde bulunup ödemesini aldı. yani güvenebilirsin evet burası gerçekten de ödemeyi yapıyor. yani diğer siteler gibi değil en azından çok samimiler çok iyi niyetliler her seferinde bize sürprizler yapıyorlar , daha ne isteyebilirim ki yani daha ne yapabilirler bizim için biz ödememizi aldık onun için buraya güven derim burada kal derim yani gene de sen bilirsin istersen sana ödeme kanıtı da atabilirim fark etmez.

0

ben daha hiç çekim talebinde bulunacak kadar kazanmadım ama kullanıcılar tarafından çekilebildiği belirtiliyor ve konuşuluyor. inşallah zamanı geldiğinde sorun yaşamadan düzgüün bir şekilde bizde ödeme talebimizi gerçekleştirir ve ödememizi alırız diye umuyorum.

0

evet çekiliyor. üç kere de çekim talebinde bulundum üçünde de aldım ödememi..

1

siteye üye olalı daha bir hafta olmadı. henüz çekebileceğim bir para da kazanmadım. biraz yekün yapıp paramı çekmek istiyorum. umarım bende herkes de çok kazanırız.

1

öder niye odemesin bence keyifli bir uygulama diğer uygulamalar parayı kendi kazanırken sorumani kendini geliştirmek için devamlı öncü hedefler peşinde gördüğüm kadarıyla

0

öder canım neden ödemesin? ödeme eşiği 25 tl. daha azı çekilemiyor ama fazlası çekilebiliyor her zaman.

en azından benim anladığım bu. :)

0

batt34 kullanıcıya sorabilirsiniz. cevap onda şuan için.

0

kimse bisey bilmiyor hep birlikte gorcez

1

yeni bir site hep birlikte göreceğiz.

0

bakım görecez burda herkes yeni hiç kimse bilmiyor.