1

ben bu sitede yeniyim şimdi ye kadar cevapla dı gim soru sayısı on dan fazla 0.06 kadar para kazandım.

1

sarumani sitesini anladığım kadarıyla bir bir soru sorduğunda iki kuruş veriyoru ama cevaplardan tam olarak belli değil yeni katıldığım da mesela cevap verdiğiniz zaman diyelim ki 10 çizgi yazdım konuyla alakalı orada 8 kuruş veriyordu ama şu anda 20 çizgiyi yazsam bile en fazla 7 kuruş veriyor bugünlerde cevaplar da bayağı ücreti düşmüş görüyorum mesela 1 hafta önce 1 saatte 1 tl 40 kuruş falan yapıyordun mesela bugün saat 7 buçuktan beri durmadan soruları cevaplıyorum sadece 1 tl kazandım şu anda saat 9.30 yani tam 2 saattir sadece 1 tl topladım ama eskiden olsa 2 saatte 2 tl toplanırdı şu anda kazançların bayağı düşmüş cevaplardan tam olarak ne kadar geldiği belli olmuyor.

1

soru soruduğumuz zaman 2 kuruş kazanıyorsunuz tek bir zoru başına cevapladığınız zaman sorulan soruları eğer kısa cevaplara kuruş şeklinde kazanç sağlıyorsunuz ancak uzun cevaplar verirseniz daha yüksek kazançlar elde etmiş olursunuz bu bakımdan cevapları konuyla alakalı uzun tutmaya çalışırsanız daha fazla kazanç elde etmiş olacaksınız.

0

cevaplar için belli bir tutar yok... ne kadar uzun yazarsan o kadar fazla para veriyor sana sorumani... ama sorularda soru başı 2 kuruş veriyor kazancı.

0

sitede tabiki soru soranlar için aynıdır 2 kurustur.vede cevaplara gelirse buda en az bir kuruş ile bir tl arasında değişen cevapların uzunluğuna göre değiyor tabiki

0

her soru için 2 kuruş kazanılıyor cevaplar ise verdiğiniz cevabın uzunluğuna göre değişiyor

0

sürekli olarak bu kazanç değişmektedir. bildiğim kadar ile uzun veya kısa yazmanın bir anlamı yok sadece doğru ve çok cevap yazmak kazandırıyor. art niyetli insanlar tarafından aldıgın bilgiler ile hareket etme.

0

1 soeu sordugun zaman 2 kurus kakzanç veriyor. ama cevaplarin kazanclari belli degil. cevaplarsın 1 kurus kazanirsin daha uzun yazarsin 10 kurus kazanirsin. daha da uzun yazarsan 60-70 kurusa hatta 1 tl ye kadar ulasabilirsin cevaplarda. ama istr nr kadsr uzun yazdigina bagli.

0

bir bilgim yok çünkü para kazanma konusunda ayrıntılı bilgiler yok ama deneyerek bunu anlayabiliriz mesela bu soruya verdiğim cevaptan önce ne ladar olduğuna baksaydım ve sonra baksaydım anlayabilirdik. bu şekilde çözebiliriz bu işi.