0

bence bu sezon galatasaray ligi 2. sırada bitirebilir.

0

galatasaray'da buzlar biraz erimiş durumda, cumartesi akşam ki sahasında oynadığı 6-0'lık net bir skorla galip geldiği ankaragücü maçı ile moral bulmuş oldu yine de bu zor günlerin geçtiğinin manası değildir.ligin ilk yarısını liderin 6 puan gerisinde bitirmeleri hoş karşılanmasa da ligin uzun maraton olduğunu unutmayalım, forvet belirsizliği netlik kazanacak olursa eğer galatasaray'ın ilk iki sırayı alacağını düşünüyorum ligde ama sezon başında bafetimbi gomis'i yollayıp iki transfer birden yapacaz demeleri gibi elinde kalan tek forvet olan eren derdiyok'un gidişi sonrası düştüğü benzer komik durum oluşursa ligi üçüncü falan bitirir şampiyonlar ligi grubuna kalma mücadelesi bile yapamaz.bir alan carvalho,demba ba ve tetteh isimleri gündemi meşgul edip duruyor ama ortalık herkesin beklediği bir transfer hamlesi yok olmadı da ve üstüne ligin ilk yarısının devre arasında takımın ilk 11'inde oynayan 4 as futbolcuyla da yollarını ayırarak güç kaybı yaşamasının da önüne geçmiş olamadı, golcü yok kadroda o bölgede dün zorunluluktan sinan gümüş'ün oynaması da galatasaray'ın düştüğü durumu gözler önüne seriyor maalesef.finansal fair play kıskacında olması yüzünden fatih terim'in eli kolu bağlı, giden oyuncuların satılmasını istemezdi ona kalsaydı eğer son kararı vermek.galatasaray'da savunma bölgesine bir marcao ve emre taşdemir transferi yapılması akıllarda soru işareti bırakıyor, bu takım bir forvet oyuncusu alabilecek mi diye?.bir forvet oyuncusu transferi sonucu galatasaray çok büyük mesafeler kat edecek ligde şampiyonluk yarışında, ligin ikinci yarısının startıyla boyu haftalar ilerledikçe kısalacak ve her takım ligde kıran kırana futbol mücadelesini edecek puan almak giderek de çok zorlaşacak.galatasay için demiyorum şampiyonluk mücadelesi veren ligin üst sıralarında ki takımların yaşadığı puan kayıpları sonucu şampiyonluk yarışında uzaklaşmaları demek, ona göre tüm takımlar puan için tüm kozlarını oynayacak ligin ikinci yarısının startıyla birlikte.galatasaray büyük takımlar olarak bir tek fenerbahçe deplasmanına çıkacak, türk telekom arena stadında başakşehir, beşiktaş, trabzonspor gibi takımları ağırlayarak lig fikstürünü kullanmış olacak ve galatasaray adına en büyük avantaj da bu.her ne kadar lider 6 puan fark açmış olsun, iki maçlık puan farkı kapatılabilir ligin geriye kalan 16 maçıyla.galatasay'da usta teknik direktör fatih terim'in de ufak dokunuşlarla büyük işlerin altına imza atacağına da inanıyorum, hoca farkı çok büyük katkı verecektir ve ligi ilk iki arasında bitirebilir rahatlıkla,hatta şampiyon da olabilir daha çok haftalar izleyeceğimiz.

0

galatasaray ikinci yarıya iyi başladı.ama kadrosuna baktığımızda yedek oyuncuları yeterli değil bence.en azından bir golcü almaları lazım.lig uzun bu şekilde gidemezler gibi.bence bu sene 3-4 bitirirler ligi.

0

bir galatasaray lı olarak kadromuza güzel kaliteli bir forvet almassak şampiyonluk şansı kalmaz çünkü gol pozisyonuna giriyoruz ama o pozisyonu gol yapacak forvetimiz yok eren kazması var oda dogru duzgun topa vuramıyor bir galatasaray topcusu deıl eren.takım kondisyon olarak bitmişti 60 dan sonra kondiyonu sıfırdı resmen oynamıyodu ama bu yeni kondisyon hocası transferi takımı 2.yarıda ayaga kaldırcak gibi gorunuyor ben takımıma sonuna kadar güveniyorum bize sadece gerekli olan kaliteli son vuruşları iyi olan bi forvet tranfer etmektir.eğer istediğimiz forveti tranfer edersek bu senede şampiyonluğu kimseye bırakıcak bi niyetimiz asla olmaz.galatasaray herzaman her yerde şampiyonluğa oynayan bi takımdır kimse bunun aksini idda edemez bu senede takımıma güveniyorum ve 22.şampiyonluk şimdiden hayırlı olsun diyorum.

0

galatasaray 1 ligi bu sezon ise de ok oyunu ortaya sergilenmemektedir. unun nedeni ise tamamen forvetleri forvet eksikliğimiz oldukça yüksektir ve şu anda bir forveti çalışmaları sürmektedir. inşallah bu forvet sıkıntıları atlattıktan sonra sonra galatasaray ligi 1. sırada 2. sırada bitirebilir galatasaray şampiyonlar ligi'nde güzel bir maç sergileyemedi, bunun nedeni ise tamamen forvetten kaynaklanmaktadır çünkü takımımızda bir santrafor yok, oldukça gol atan insan yok bu durumda tamamen galatasaray yönetimine kalıyor. format yapmakta artık zamanı diye düşünüyorum. çünkü galatasaray şu an iki tane 3 tane transfer yaptık ve bunlarla güzel önemli transferler bazı açıkları doldurmuş olduk ama şu anda galatasaray yönetimin dediğine göre 2 tane transferi söz konusu onları getireceğiz diye şu an çalışmalar yapılıyor. avrupa liginde belçika karşı oynayacağız inşallah bu santraforlar gelir de güzel bir maç güzel bir oyun ortaya koymuş oluruz çünkü şampiyonlar ligi'nde oldukça çabucak yenildik. inşallah avrupa liginde de böyle olmayız güzel bir şekilde türkiye'mizi temsil ederek güzel yerlere kadar güzel hedefleri ulaş'ı ne kadar gideriz diye düşünüyorum. galatasaray benim için bir ya da iki sırada biteceğini inanıyorum çünkü galatasaray düşük bir takım değil fenerbahçe'nin de kiminle duracağını pek bakmayın, fenerbahçe'de güzel bir atlayış yaparak güzel bir maç sergileyerek üst sıralar yükselecektir. fenerbahçe şu an bir tane transfer yaptı. o da sadık diye bir oyuncu inşallah ve inşallah güzel yerlerde güzel hedefe ulaşacağımıza inanıyorum.

0

galatasaray büyük umutlarla başladığı lige forvetsiz devam eden beşiktaş benzeridir. bu sene onlarda da görülen bir sistem var. forvetsiz hızlı kanatla sonuç hücumu oynayan bir takım başakşehir desteği arkasına aldığı için bu sene onlardan beklenen sıralama 2.sıradır. 1.lik tabi isterler ama bakalım şartların getirisi ne olur bilinmez