0

wifi gerçekten çok işe yarar bir teknoloji,ve günlük hayatımızda bilgisayar,laptop,televizyon gibi teknolojik aletlerin bağlanilıp internette rahatca takılmamızı sağlıyor ayrıca cafe vs. gibi yerlerde ücretsiz wi-fi'ye bağlana bilme şansımız var bu sayede cafede otururken aynı zamanda da internette takınabiliyoruz.
ve bu arada telefonumuzda hotspot adını verdiğimiz bir özellik var bu özellik sayesinde kendi internetimizi istediğimiz kişilerle paylaşabiliyoruz. bence wi-fi teknoloji harikalarından birisidir.

0

wifi teknolojisi gerçekten, günlük hayatımızda oldukça güzel bir, şeyler wifi teknolojisi sayesinde, telefon ve bilgisayar gibi teknoloji aletleri, internete girmişsin sağlanıyor ben gerçekten var kafelerde de wifi var ve wifi günlük, hayatımızda oldukça güzeldir ayda,belirli bir miktar ücret ödeyerek sınırsız, bir şekilde internet kullanabiliyorsunuz yani, wifi günlük hayatımıza oldukça güzel bir şeydir şu an bile wifi kullanarak, bu yazıları yazabiliyorum ama mobil, veri internetim olduğu sürece internetim çok yiyor, ve ucuz yaptırılıyor fakat güzel, değil yani wifi kadar güçlü bir internet yok wifi günlük teknoloji hayatımızda oldukça, güzel bir şeydir herkes wifi kullanıyor herkes kullanıyor ediyor çalışıyor yapıyor. bütün işler vahşi üzerine yapılıyor yani, bilgisayara bile wifi ye bağlanıyor artık telefonları bile wifi özelliği gelerek wifi, dedi bu alıp hayati keşfet biliyorsunuz bu şekilde wifi ile yolunuzu olduğumuzu görebiliyorsunuz diyebilirim sizlere wifi, gerçekten son derece güvenilir yani, artık wifi yaygınlaştı ve daha çok yaygınlaştırma çalışıyorlar mesela wifi 1 kilometre, bile yaptırmaya çalışıyor ve wifi konusunda, sınırsız bir şekilde yapıp duruyorlar. bazıları da sınırsız bir şekilde bağlanarak yani 1000000 kişi bile bağlanabiliyor yani öyle, diyebilirim sizlere ama normal küçük bir başlık oturan değilse 10 kişiyi, 11 kişiler bağlamışlar bizim wifi de ise tamamen şöyledir 10 kişi bağlanıyor ve 10 kişi bu önce, tabii ki de bu bağlantısı düşerim bağlantı için internet hızı düşüyor yani ben, size şöyle diyebilirim ki wifi oldukça güvenilir güzel bir şeyde teknoloji kapsamında, olduğu çok güzeldir wifi de insanlar daha çok yaşıyor mesele modem üçlük attı ve siz, dışarıdasınız yani o modemin yanına gidip bir kablo aracıyla sokup internet, bağlanmıyorsa üzerine kapınızın önünden bir, telefonun tuş hamlesi ile wifi ye bağlı, olarak güzel bir keşfe de biliyorsunuz ve bağlılık ne yapmak için söz internet erişim sağlayarak kullanabiliyorsunuz, bu gerçekten günlük hayatımızda oldukça güzel bir şeydir artık telefonları bile, bu özellik geldi mobil erişim bağlantı geldi yani telefonları bile bir özellik geldi, telefonunuzu internet paketi var ise o internet paketini, paylaşabilirim yani belirli bir kişileri paylaşarak o internet yani olur wifi, olarak olay ama hani bağlanan kişi sizin wifi izin kullanarak yani sizin mobil erişim noktası, kullanarak internetten günlük hayatımıza oluşu güzel bir şeydi wifi ben kullanıyorum ve son derece güzel bir şeydir güvenilir diye biliyorum.

0

wifi teknolojisi sizin bulunduğumuz ortam da internet erişimine ulaşmanızı sağlıyor. bu şekilde interneti mevcut olan bir yerde wifi şifresini alıp telefonunuzdan tabletinizden girip ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

0

wifi çok işe yarıyor kablosuz bir şekilde telefona internet verebiliyor ve heryerde wifi var herkes kullanabiliyor ne güzel paylaşmak