1

olabilir. değişiklik ve yeniliklere açığız kullanıcılar olarak. site şimdilik sessiz istek ve önerilerimiz hakkında. ama okuduklarına eminim. belki alt yapı çalışmaları da yapıyorlardır bu konularla ilgili.

çok mantıklı ve hoş istekler var umarım geliştirilir ve site daha da renklenir. sevilen ve popüler bir site olması hem siteye hem bize kazandırır diye düşünüyorum.

0

beyin bedava modu geldiği hale yinede cevapsız sorular kalıyor kalıyor eski soruları artık gormesek daha iyi bence beyin bedava modundan sonra bütün soruna cevplanmiyor bildiğim kadarıyla. hepsi cevaplanana kadar beyin bedava modu aktif olmalı ve tüm sorular cevaplanana kadar açık kalmalı bence.

0

beyin bedava mosu açana kadar seviyelere göre limit getirseler hiç beyin bedava modu açılmayacak ama kaç kere dillendirdim. pek takmıyorlar beni.

0

bence böyle iyidir. ancak sorumani ekibi beyin bedava modunu çok aktif etmeye başladı. ben pek soru soran biri değilim. ancak tam soru soracağım zaman hep beyin bedava modu aktif oluyor. bence biraz bu aktifliği düşürmelidir diye düşünüyorum.