1

ben bu siteye üye olduğum ilk günlerde beyin modu vardı ve ben modunu ne olduğunu tam olarak bilmiyordum sadece orada örnek sorular ve cevapsız sorular vardı onları cevaplamak yazıyordu işte bir hafta falan katıldım sitede sonra bir baktım beyin modu kalkmış ama ben modu kalktığından beri hangi saatte siteye giriş yapıyorsam yani beyin modu yoktur rahatça soru sorabiliyorum sanırım beyin modu cevapsız sorular çok olduğu zamanlar olduğunu tahmin ediyorum çünkü ben de bu sitede yeni olduğum için daha yeni yeni site iyi anlamaya başlıyorum ve çözmeye başlıyorum.

0

bizim istegimizden dolayi degil. bir ara surekli beyin bedava mosu acik kaldigi icin bunun telafisini yapiyor gibi geldi bana. ben baska bir qciklama goremiyorum bunun icin. bizim istegimizle gitselerdi su pespese yok su ismin anlami yok bu deyimde ne denilmek istenmis gibi sorulaei soranlara uyari verirdi. kac kisi bu durumdan sikayetciydi hatirlatirim.

1

katılım arttığı için yeni yeni sistemler oluşcak talep arttıkça sorumani daha da başka bir hal alıp popüler olur diye düşünüyorum.

1

belki bir istek olmuş ve kabul görmüş olabilir bilemiyorum.ama ücretler çok düşük. belki buna yönelik bir iyileştirme yapılsa çok daha iyi olabilir.bir de ben tam anlamadım uzun uzun ve genellikle saçma sapan cevaplar görüyorum bu daha fazla para almak için yapılan birşey sanırım.bu bana göre birşey değil. bilgi varsa yazın yorum varsa yapın kararında ama.

0

bence daha iyi olmuş çünkü çoğu kullanıcı gün içersinde müsait olmuyor ve bu saatlerde kullanıyor

2

bizlerin düşüncelerine önem verdikleri için gerçekten kendilerine saygı duyuyorum. işlerini hakkıyla yapıyorlar. biz burada emek harcayarak hem kazanıyoruz hem de siteye kazanç sağlıyoruz. yani bir nevi burayı iş yerim gibi görüyorum ve en iyi yöneticiler çalışanların isteklerini göz ardı etmeyen bu yönde iyileştirmeler yapan yöneticilerdir. bu şekilde olduğu zaman çalışanlar işlerine daha sıkı bağlanır çünkü, karşılıklı vermek kadar güzel bir şey yok. sorumani ekibine düşüncelerimize değer verdikleri için çok teşekkür ederim.

1

sorumani her zaman olduğu gibi yazarlarını düşünmektedir. bu yüzden bu siteyi seviyorum. gerçi beyin her zaman bedava olmuyor. :)

1

sorumani ekibi istediklerinin isteklerini yerine getiriyor. ben kaç kere e-mail yazdım.. bir kere nezaketen dönüş mü yaptılar.. hayır.. sizler kendi muhabbetiniz ile o kişiler ile iyi anlaşıyor olabilirsiniz. ama ben gösterdiğim nezaketi göremiyorsam çok da umursamam bir saatten sonra kimseyi.

1

normalde bu saatlerde beyin bedava modu aktif olurdu. fakat sorumani ekibi çok istek üzerine bu modu ellerinden geldikçe yapmamaya ve kısa süre yapmaya başladılar. gerçekten ekip çalışmaya ve isteklerimizi yapmak için elinden geleni yapıyorlar. mizah anlayışları da çok dün bazı yorumlarına baktım ve gülmekten öldüğüm cevaplar oldu. sorumani tam gaz devam ediyor. umarım üye aktif olmadığı veya istedikleri seviyeye gelmedikleri için sayfa kapanmaz veya ödemelerde sıkıntı yaşanmaz.