0
0

ülkemizde birçok problem vardır. bu problemleri sayacak olursak;
1)üretim değil tüketim toplumu olmamız: biz millet olarak çok rahata alıştık ve üreten bir toplum kimliğimizden sıyrılarak tüketen bir toplum kimliğine büründük. bu bize ekonomik olarak döndü.
2)terörizm: 1980'li yıllardan beri ülkemizin başına bela olan ve güvenlik koruyucularımızı şehit eden bir millet güçten bahsediyoruz. bu terörizm bizi maddi yönden çok etkilemektedir. buna bir çözüm bulunmasa ülkemiz bu sorunla çok uğraşacak gibi duruyor.

0

ülkede herkes her şeyi o kadar iyi biliyor ki bir konuşuyorlar memleketti kurtarıyorlar kimse bir şey bilmiyorum en önemlisi kimse okumuyor okusalar herkes herşeyin farkında olur seçim zamanı da ona göre oy verir yeri geldiğinde yöneticilerden hesap sorar ve diğer büyük bir sorun ise bu ülkenin büyük bir ahlak problemi var herkes müslümanım diye geçiniyor alakası yok

1

ülkemizin en büyük problemi bizi yönetenlerin adaletsiz olmasıdır. en tepedeki kişinin halkı kendisini destekleyenler ve desteklemeyenler olarak ikiye ayırmasıdır. son olaylarda paris'de insanların yapılan zamlar için yaptığı protesto eylemlerinin ülkemizde olacağından bile korkarak önceden aba altından sopa göstererek, ben %51'i evde zor tutuyorum diye alenen bizleri tehdit eden bir cumhurbaşkanına sahip olamamız en büyük problemdir.
ülkede hayat pahalılığı, her şeye yapılan zamlar, insanların arasındaki gelir adaletsizlikleri bütününe bakarsak her şeyi ile ülkemizde sorun vardır.
eğitimsiz bir toplumuz ve bu insanlara inanan kitleler hiç bir şekilde düşünmeden körü körüne din diye destek vermeye devam ediyorlar. adam ocak ayında tam 74 bin 500 lira maaş alacak, harcırahları hariç ki, ekmek elden su gölden yaşıyor. milletvekillerine bakarsak 20 bin lira yine harcırahsız maaş alıyorlar. sen asgari ücretli ya da emekli olarak sonra gidip bu adamı ellerin patlayıncaya kadar alkışlayıp halen ona inanıp sorgulamadan, araştırmadan dediklerini desteklemeye devam ediyorsun. bu ciddi haksızlık.
adam en son istanbul'u bu chp'nin elinden kurtarmamız lazım dedi ya şaka gibi ve millet alkışlıyor. kimse demiyor ki neredeyse 30 yıl olacak bu istanbul'u akp yönetiyor. diyorum ya kimse düşünmüyor, sorgulamıyor. ona inananlara kolay para kazanmayı belki de kendine yol edinmiş eğitimsiz kitleler kim bilir. ben olsam kesinlikle bu bunu diyor ama ya dur bakayım der araştırırım. ama yok.. tamamen biat kültürü ile herkes bağlı.
bir gün ülkem nefes alacak. bir gün herkes gibi onunda selası okunacak. o gün çok kişi belki ayılacak. şimdi uyumaya devam et türkiye..

0

ülkemizde en büyük problem işsizlik ve eflasyon'dur.bunun yanında eğitimde de problemler var.hukuk problemleri var.zamlar insanları zor durumda bırakıyor.

0

ülkemizde bana göre en büyük problem sürekli yapılan zamlardır diye düşünüyorum. çünkü şu an asgari ücrete 1 zam uygulanacak ancak biz bundan bir şey anlamayacağız. neden derseniz ilk aylar asgari ücretten zam aldığımız gibi gözükecek, ancak daha sonra her şeye zam yapılacak ve daha zararlı çıkacağız ben böyle düşünüyorum.

0

eflasyon herşeyin pahalı olması be bi durumu hırsızların kullanması.