0

günümüz ilişkilerindeki en büyük sorun iletişimsizlik, birbirini dinlememe ve aşırı rahatlık kaybetme korkusu yaşamamak.
günlük ilişkiler ,ruhsuzluk, samimiyetten uzak olursa olur olmazsa ayrılırım,medeni ilişkileri çarpık ilişkiyle karıştırmaya başladık kuralsız umarsız saygısız ilişkilerle ruhumuzu yitirdik.

0

günümüz ilişkilerinde kişiler en büyük problemlerinin saygı olduklarını düşünüyorum her şeyin temeli saygıdır. kişiler istekleri ve hedefledikleri yol üzerinde ilerlerken hayatlarında olan kişiyi kısıtlama kendi istekleri diretiyorlar iki tarafta aynı olduğunda ilişkiler yürümüyor ya da kısa zaman da sonlanıyor bir taraf daha pasif kaldığında yıpranan kısıtlanan hayallerini sadece karşı tarafta birleştirenler kendilerine haksızlık edip benliklerini unutuyorlar ve tahammül seviyeleri düşüyor ve ilişki açısından çok bireyler kendilerine haksızlık ediyorlar sinir,üzüntü hisleri arttığında hayatlarını etkiliyor bireysel olarak bu nedenle birbirlerine özgürlük tanıyıp,isteklerini dinleyip ortak noktada buluşmak çok önemlidir. ne yazık ki çoğu birey katlanma yolunda ilerliyor sabrediyor ama bu olmamalı herkes farklıdır ve farklı bireysel olarak istekleri olabilir iki taraf birbirine saygı gösterip ve bununla birlikte kendi isteklerini de yerine getirseler problem olmaz bunlar dışında yaşanan sorunları ise daha yıkıcı olup dağıtmak yerine fikirlerine saygı duyup nedenini anlayıp, dinleyip aslında neden katılmadığını ve onun kendine göre doğru düşünüp yalnız senin karakterine, kişiliğine,yaşamına uymadığını ve kendi düşüncelerini birbirlerine iletebilirler daha kalıcı çözümler için iletişim, güzel konuşma, saygı gösterip anlamasakta saygı göstermemiz problemleri çok daha aza indirir umarım okursunuz ve hayatınızda bir parça da olsa bir etki yaratabilirim.

0

şuan günümüzde en temel problem geçim sıkıntısıdır kesinlikle bir çok insan bu durumdan şikayetçi ekonomik kriz yüzünden bir çok aile geçimini sağlayamıyor ve bu durum bence yıllar yıllar sürecek asla çözüm gelmeyecek aksine daha kötü kısıtlamalarla son bulacaktır

0

ikili ilişkilerde saygının en alt seviyede olması en büyük etkendir tabi saygınık dışında güvenin olması karşındaki insana inanman ve dürüst olman ilişkiyi ömürlük yapar

0

insanlar, karşısındaki insana sahip olmak istiyor. ben ne dersem yapsın, hep benim dediğim olsun ancak öyle mutlu olurum gözüyle bakıyorlar. bencillik had safhada. anlayış yok, orta yol bulmak yok, sabır yok. sorunlar da bundan dolayı çıkıyor hep.

0

birbirimize karşı saygılı değiliz. çoğu ilişkiler bu yüzden bitiyor.