0

insanın başına gelebilecek en zor şeyler nedense her zaman uzun bir süreç gerekitoyr aynı zamanda. bir şeyin sonçlanması için beklemek, bir kaybın bir anın bitmesi için beklemek gibi. dolayısı ile zor günler geçiren insanalrın ilk olarak bildiği en önemli şey ise sabretmektir. sabretmek zor günler geçiren insalar için altın değerinde bir erdemdir. sonrasonda ise insan yavaşyavaş bu dünyada aslında yalnız olduunu anlamaya başlıyro ve her kyun kendi bacağından asılır sözüne hak vermeye başlyıor. bu düreçleri de atlattıktan sonra yavaş yavaş bu dünya imtihanlar dünyası asıl dünya diğer tarafta fikrini savunmaya ve düşünmye başlıyor. tümbunlarda sonra ise insan olgunlaşıyor. artık çektiği acılaın kaybettiği değerlerin hepsinin üstesinden gelmesnin bir yolunu bulmaya başlıyor kendince.

1

zor günler geçiren derin bilgili en iyi şey kimseden fayda olmadığıdır bence.bazen öyle zor zamanlar geçeriz ki yanımızda bize destek olacak kimseyi bulamayız. böyle zamanlarda ayağa kalkmak için yine kendimize en büyük gücü kendimiz sağlarız.son dönemleri atlatmak için herkesin bildiği en iyi şey bir an önce toparlanmak ve yeniden kendi gücümüzle ayağa kalkmaktır bence. yoksa başkalarından bir hayır gelmesini beklersiniz çok beklersiniz. çünkü böyle dönemlerde bazı insanlar sizi en zayıf noktalarınızdan vurabilirler.zayıflıklarınızı kimseye hissettirmeden dışarıya karşı en azından güçlü görünmemiz gerektiğini anlarız. zaten bunu anlayıp başarı bildikten sonra da sonra bu zor dönemlerin üstesinden gelmek çok daha kolay oluyor

0

hiç kimsenin umrun da olmamak. size yardım eden de uzun vadede çıkarı olacağı için ediyor. geleceğe yatırım gibi düşün. siz iyi durumda olursanız bunu ya fırsata çevirecektir ya da minnet duyup, her istediğini yapmanızı sağlayacaktır. bir nevi menfeat diye düşünülebilir ..