0

evet gerçekten çok zor günler geçiriyorum.maddi anlamda bu yaşıma kadar en kötü zamanımı geçiriyorum kiramı ödeyemiyecek duruma geldim şuanda.allahın izniyle kısa bir süre içinde herşey tekrar yoluna girecek inşallah.

0

insan zor günler geçirebilir yani bu devirde artık her şey para oldu için geçinmekte zor oluyor. ama gene de çok şükür aç değilim, açık da değilim gene de eşim benim aç bırakmıyor, çocuğumu da aynı şekilde ama keşke biraz daha paramız olsa, ya da benim kendime ait bir evim olsa gerçekten daha güzel olur. benim için her şey ben rabbimden sadece bir ev istiyorum kendime ait bir ev çünkü kirada olmak gerçekten de çok zor başka da zor günler geçirmiyorum yani sadece para başka bir şey yok o da zaten herkesin yaşadığı bir şey.

0

zor günler mi dedin ? zor değil çok zor günler geçiriyorum. :) sanki tüm dünya bir araya gelmiş benim mutsuz olmamı istiyorlar. artık her birisi ile baş çıkacak kadar gücümde kalmadı ama genede zor veya kolay ömür geçip gidiyor.

0

yinede çok şükür ama sanki kendimi birilerine kanıtlamak için ugraş veriyorum o yüzden çare bulamıyorum bulamayınca kendimi zorda kalmış gibi hissediyorum