0

ben biraz önce ödeme talebinde bulundum ve 1 saat içinde param yattı yani sorumani her zaman paramı vermiştir hiç gecikme yaşamadım tabi araya yarışma girdi sen onun için bence sorun etme paran yatar rahat ol sorumani inan ki çok güvenilir ben buradan paramı her seferinde almışımdır hiçbir sorun yaşamadım bu zamana kadar yarışmadan dolayı kaynaklı olabilir incelemeler uzamış olabilir bunu zaten daha önce de söylemiştim sana yani yatak paran veya yatmıştır da.

1

ben ödeme talebinde bulunduğum da ertesi gün öğlenden önce hesabıma aktardılar. inceleme yapıyorlar, kopya içerik var mı, noktalama ve imla kurallarına uydunuz mu, uzun yazmak adına saçmaladınız mı bunların hepsini inceleyip ondan sonra hesabınıza paranızı aktarıyorlar. biliyorsunuz ki yarışma yapıldı ve yarışmada dereceye girenlerde inceleme altında şuan o yüzden bir yoğunluk söz konusu olabilir. eğer üç iş gününü geçtiyse sorumaniye site üzerinden mesaj ya da mail atarak bilgi alabilirsiniz. her konuda çok ilgililer, muhakkak sorununuzla ilgili bilgilendirirler sizi.

0

3 gün içerisinde yatar diyor adamlar zaten... hem ödeme talebinde bulunduğunda yazar .ncelemeye girer koğya iiçerik yapmış mı diyerekten. ve bu aralar çok kişi ödeme talebinde bulunmuştur. bu da ister istemez gecikmeye sebep olmaktadır. ve haftasonu gönderdiyseniz ödeme talebini, ödeme yapsalar da hesabınıza düşmez biliyorsunuz ki. nedeni bankaların mesai saatlerinde çalışmasından dolayı.

0

ödeme sorunları yaşandığını düşünmüyorum bana tam 3.gün ödeme yapıldı . bu başlığı sorumaniye mesaj olarak atarsanız size gerekli bilgilendirmeyi yapacağından şüpheniz olmasın . biraz sabır...

0

normalde paran üç iş günü yatar. tabi üç günü geciktiyse bu normal birşey insanlık hali yoğun ödeme talep eden olduysa incelemeler bitmediyse ne yapabilirler. ya i incelemeden direk sana o parayı vermezler haksızlık olur kardeş onun için inceleme bitince merak etme yatar paran.