1

bir insanın başka bir insana yapabileceği en büyük kötülük onun haklarını gaspetmektir bence. ayrıca yalan ve dolanla insanları kandırmakta bir kişinin bize yapabileceği en büyük kötülüklerden biridir. insanları bu şekilde kandırmak aldatmak ve aptal yerine koymak çok büyük bir acizliktir bana göre.

0

bir insanın bir insana yapabileceği en kötü şey iftira atmak herhalde. insanlar o kişinin hakkında iftira atarak galiba kıskandıkları için genellikle atıyorlar iftirayı ve gerçekten onların iyi olmasını istemiyorlar sürekli başarılı olmasını istemiyorlar hayattan nasıl sürekli iyi bitmesini istemiyorlar galiba bu yüzden iftira atıyorlar.mesela eğer ki sevgilisini elinden aldıysa başka bir sebepten dolayı sırf ayırmak için o kişiye iftira atıyor ve onları ayrılıyor gerçekten böyle durumlar çok fazla çevremizde.bu insanları artık bul dönmedi iftira atmak yerine gidip başkalarıyla uğraşmak gidip en azından kendini geliştirme adına bir şeyler yapabilir.genel anlamda bir kişinin bir kişiye yapabileceği en kötü şey bence iftiradır.

0

yariyolda birakmak,arkandan is cevirme,sirrini veridgin zman onu basina kalkmasi,en cok acitani kardes bildiginin sna ihanet etmesidir bence

0

yalan soylemek,ihanet etmek,siddet.. bu tarz seylerdir yani.