1

babamın son zamanlarda ağzına yapışan bir kelime işlemesi var ancak onu burada söylemem yakışık almaz. özellikle haberleri izlerken çok sinirlendiği zaman o 3 kelimeyi ard arda sıralıyor. hangi olay karşısında o kelimeyi söyleyeceğini direk tahmin ediyoruz ve bazen biz ondan önce söylüyoruz o derece yani.
ancak bunun dışında ağzına dolanan diğer sözler yine nereye gidiyorsun, coni, edi ile büdü bunu kardeşimle benim için kullanıyor sıklıkla, evin içi çok sıcak siz hala üşüyor musunuz, kapıyı kapat ,yaktın bizi (annemin adı) daha sayacağım o kadar çok sözü var ki zaten aklıma geldikçe bile gülüyorum şu anda. adam takıntılı diline bir kelime dolandığı zaman vazgeçmiyor asla.

0

maalesef babam olmadığı için bu soruyu cevaplayamacağım

0

otur oğlum sen otur bilgisayar başında, öbür tarafta fifayı soracaklar sana zaten derdi babam klasikleşmiştir artık, çöp atmayı unutunca bile bu anlama çıkan cümleler kurulur. ben öğrenciyken harçlıklarımı biriktirir tekrar babama verirdim, sen benden alıyosun, anneni tırtıklıyosun, bir de üstüne devletten alıyorsun. o kadar parayla mortgage taksitli ev alınır ev der babam :)