0
0

hic buyumeseydik hayatin gerceklerini ogrenemezdik hic buyumeseydik hatta hayatin hic bir yonunu goremezdik sorumluluk alamazdik bu yuzdende guclu bir birey olamazdik evlenemezdik cocuklarimiz olmazdi en guzel duygulardan mahrum kalirdik annelik duygusu babalik duygusu bunlardan mahrum kalirdik

1

biz büyümeseydik bunca derdi kederi kim çekecekti hiç büyümeseydik ,hep çocuk kalırdık ama doğanın kanunu budur insan doğar çocuk olur genç olur orta yaşa gelene yavaş yavaş ve yaşlanır insan doğar büyür ölür çocuk kalmak mümkün değil.

0

büyümemiş olurduk çocuk kalırdık ve mutlu sorunsuz sıkıntısı olurduk

0

hiç büyümesek bence daha iyi olurdu çünkü büyüdük de ne oldu açıkçası. sadece sürekli çalışmak ve olur olmaz insanlarla uğraşmak ve daha bir çok şey hayatımıza girdi artık insanlar masum değil ve onlarla uğraşmak zorundayız ve onlar karşımıza çıkıyor maalesef ki. herhalde hiç büyümesek hep çocuk kalsak daha iyi olurdu daha masumduk en azından ve olaylara hep sevecen hep iyi bakıyorduk hiçbir şeyden habersizdik. hiçbir şeyle ilgilenmek zorunda kalıyorduk sadece oyunlar oynuyorduk ailemizde kalıyorduk onlarla vakit geçiriyorduk ama büyüdüğümüzde maalesef ki ya evleniyoruz ya da başka yerlere gidiyoruz çalışmak için ailemizi çok özlüyoruz maalesef ki.