0

1.10 ama acayip yavaş bir şekilde gidiyor

0

ben bu güne kadar 4 günde 27 tl biriktirdim daha devam ediyorum bakalım cok sık aktif oluyorum bu sıralar istedigim miktara gelince cekim talebi vericem inşallah.

0

sitede bugüne kadar 25.41 tl biriktirdim. ama hala biriktiriyorum. bu sefer inşallah 30 tl yapacam.

2

sitedeki toplam kazancım 96 lira. 75 lirasını çektim. damlaya damlaya göl olur mantığıyla yazmaya devam. daha ne kadar biriktirebileceğiz bakalım.

2

ben bu sitede toplam 277 tl para çektim. gerçekten bu site çok seviyorum çok güvenilir yani 3 iş günü paran yatar diyor ama benim her seferinde 2 gün veya 1 gün içinde yapmıştır. mesela bugün bir saat içinde ödeme talebinde bulundum bir saat sonra param yattı. gerçekten sorumani sitesi on numara bir site yani ben bu siteye herkese tavsiye ediyorum. kimsenin şüphesi olmasın buradan gerçekten de para kazanılıyor. kimse demesin ödemelerimiz gecikti diye hiçbir şekilde gecikmiyor sadece yarışma olunca inceleme uzun sürdügü için ondan dolayı biraz gecikebilir o da normal bir şeydir.. çünkü inceleme olduktan sonra site kalabalık oluyor insanlar bencil, menfaatçi olduğu için yani dediğim gibi ben 277 tl mi çok şükür aldım toplam olarak.

2

183 tl yaptım bu zamana kadar... ödülsüz hali bu... listedeki ödülde gelince 193 tl olacak

0

bu siteden geldiğim günden bu güne kadar 38 lira biriktirdim fakat az buluyorum bununda sebebi pek uzun cevap veremememden kaynaklanıyor.birde pek sık giremiyorum .