0

geriye dönmek isteseydim sanırım ilkokul zamanları veya daha küçük yaşlar olabilirdi. o zamanlar ortam güzeldi hayatı tekrar şekillendirip daha güzel bir gelecek sağlayabilirim ve yaşadığım yılların keyfini çıkartırım.

0

geriye dönmek istediğim zamanlar kesinlikle üniversite sınavına hazırlık döneminden itibaren başlar, sonrasında girdiğim o sınav ve ardından yapılan bölüm tercihleri...bu süreci tekrar yaşamak isterdim.

0

16 yaşıma dönmek isterdim.yeni bir ben olmak için.gençliğin,çocukluğun söküklerini dikebilmek için.dikiş tutmuyor çünkü ne yapsamda.edebiyat alanın da eğitim alırdım bilim yerine.daha çok şarkı söylerdim yüksek sesle.nasıl olsa 16 yaşındayım.hayat bana güzel yani.beni üzen herkesin üstünü çizerdim.dünyayı gezmeye çıkardım.züğürt bir turist olarak.

0

geriye dönmeyi kesinlikle isterim eğer geriye dönersem de çocukluğuma yani 8-9-10 lu yaşlara dönmek isterdim. ve bidaha hiç büyümemek isterdim. insan o zamanlarda hayatı yaşıyor. asıl gülüyorsun, eğleniyorsun, saçma sapan gözüken oyunlardan büyük zevk alıyorsun her şey istediğin gibi oluyor. onun için çok isterdim.

0

eskilere geçmişe dönmek isterdim çocukluk yıllarımı çünkü çocukken kafan rahat oluyor. hiçbir şey takmıyorsun sadece tek amacın oyun oluyor oyun oynamak seni mutlu ediyor başka hiçbir hedefin yok sadece eğlenmek var a da ilkokul yıllarımı da özlüyorum onlar da güzel zamanlarda oradaki tek hedefin de yazı yazmayı öğrenmek sayıları öğrenmek yeni bilgiler öğrenmekte �yi günler.

0

o da olmasa bile altı yedi yaşına gitmek isterdim o zaman daha evdesin hiç kimse sana karışmıyor okul yok bir yer yok çalışmak yok ekmek elden su gölden oturup televizyon karşısında akşama kadar televizyon izliyorsun çizgi film izliyorsun aynen televizyonu değiştirmek istesem de biraz ağladıktan sonra tekrar istediğim programı açıyorlar onu düşünüyorum yani 7 yaşından sonrası sıkıntı okul başlıyor 1. sınıf 2. sınıf 34 derken bir bakıyorsun ömür bitti şu zaman rahatlarsın bu zaman rahatlarsın mesela anasınıfına başlıyorsun ilkokula başlasan rahatlarsın diyorlar ilkokula başlıyorsun biraz zorlanıyorsun ve sen teselli etmek için ortaokula geçtiğin zaman rahatlarsın diyorlar orada da biraz zorlanıyorsun liseli geç rahatlarsın diyorlar lise zaten en sıkıcısı bir sınıfa geçiyorsun ikiye geç kolaylaşır diyorlar 2'ye geçiyorsun 3 sınıfa geç rahatlarsın diyorlar 3 sınıfta da zorlanıyorsun 4 sınıfta baya bi rahatlarsın diyorlar 4. sınıf en stressiz sınava hazırlık mı dersin arkadaşlarından ayrılma korkusu mu dersin onun için en zoru sonra üniversite kazanırsam çok rahatlarsın diyorlar üniversiteye kazanıyorsun üniversiteye gidiyorsun git gitme derken üniversite baya bir rahat olan yerleri de var sıkı olan yerleri de var ama biz eksik bir yerlere gidip rahatlayacağını söylüyorlar ama ben inanmıyorum çünkü ski yerler beni bunaltıyor

0

yeni doğdum ana çünkü her anımı tekrar yaşayıb yanışlardan kaçardım hayata çok yanlış yaptım gerci bunlarda bana tecrübe oldu ama gende yaşanmasa daha iyi olurdu hayatıma silgi çekib her şeyi unutmak istiyorum hiç bir şey hatırlamak istemiyorum

0

geriye dönmek istesem heralde 12 13 yaşlarımda olmak isterim, çocukluğu zevki o dönemlerde oluyor

0

yani ben geriye dönmek istesem şahsen 18 yaşında olmak isterdim. çünkü 18 yaşında olmak gerçekten de çok güzel veya çocuk olmak isterdim. 7 yaşlarına falan dönmek isterdim benim çocukluğumda çok güzel geçti benim gibi insanlar da çocukluğuna dönmek istiyor. adı üstünde çocuk yani ne güzel oyunlar oynardık, gezerdik, komşuların zilini çalıp kaçardık.. güzeldi o günler ben hep o günlerim de olmayı çok isterdim gerçekten.