0

noel baba'nın gerçek olduğuna çok küçükken yılbaşında bize hediye getireceğini düşünürdüm .biraz daha büyüyünce gerçek olamayacağını anladım.

0

valla ben inanıyordum ta 13 yaşına kadar annemler çok güzel kandırıyordular beni nebiliyim gece noel baba gelir sen uyudukdan sonra gelir hediyleri verir daglardan gelir karlı daglardan gelir sopadan girer iceri falan da falan bende sabah hediylerimk gorunce cok sevinirdim 13 yasimda okuldaki arkadaslarima soylerdim noel baba bana hediyye getiriyor diye hespi gulerlerdi

0

müslüman ve türk bir toplumun çocuğu olarak bu tarz şeylere gülüp geçerek büyüdüm

0

noel baba'nın gerçek olduğuna gerçekten hiç inanmadım hayatım boyunca. ama küçükken televizyondan izlediklerim genellikle beni etkiliyordu özellikle de yılbaşlarında. çok saçma bir şey bence noel baba nasıl gelip de hediyeler bırakıyor yani biraz saçma geliyor bana o yüzden genellikle hiç inanmadım ama küçükken inanmıştım vardır. keşke olsa da yılbaşında bir hediye bırakıp gitse:)

0

tabiki ağaç falan süsler cidden hediye beklerdim

0

noel babanın gerçek olduğuna hiç inanmadım. sembolik bir karakter veya yıllar önce yaşamış biri olarak düşündüm sadece. hatta bazen evdekiler hediye alıp noel baba getirdi derlerdi ama ben hediyeyi ailemin aldığını bilirdim.

0

evet küçükken filmlerde görüp her yıl başı hediye isterdim.5,6 yaşımda iken çok ağlamıştım noel baba bana hediye getirmedi diye.sonra dedem geldi yanıma.annemde ağlama sebebimi söylemiş tabi.aradan bir kaç saat geçtikten sonra bir baktım noel baba gelmiş.gerçekten çok sevinmiştim.ama aslında içindeki dedemdi.beni mutlu etmek için noel baba kılığına girmiş.

0

hayır noel baba'nın gerçek olduğuna inanmıyorum.. ancak çizgi filmlerde veya filmlerde falan olur. yani şimdiki çocuklar inanabilir o da normaldir yani noel baba kıyafeti giyiyor evet bazı zengin olan iş adamları hediye dagitabiliyor anca öyle noel baba var başka da yok.

0

çok küçük ufakken inanmıştım ne kadar da salakmışım ya :) bakıyorum da şimdi