0

evet gördüğüm cogu rüyanın gerçek hayatta etkisi çok fazla genelde dış gördüğümüz de sarımsak soğan gördüğümüz de bizim hayatımızda hiç iyi şeyler olmaz muhakkak ki kötü şeyler oluyor birde ben normalde yaşayacağım yada kullanacağım konuşacağım gideceğim herşeyi rüyamda görüyorum ertesi gün yaşıyorum bu durumu hocaya sordum kimseye anlatma dedi bana ama anlatıyorum birde birşey olacağı yada göreceğim kişileri hissediyorum ben nedense seviyorum bu özelliğimi bazen de hiç sevmiyorum nedense.

0

evet ben gerçekten etkili olduğuna inanıyorum çünkü bir keresinde otobüse geç kaldığımı görmüştüm ve gerçekten de o gün otobüse geç kalmıştım ve biletim yanmıştı.

1

gördüğümüz rüyaların gerçek olmadığını bildiğimiz halde bir mana çıkarırız. sanki o rüyalar gerçekmiş gibi davranırız. özellikle iyiye yorumladığımızı rüyaların gerçek olmasını isteriz. aslında rüyalar zaten belli yaşantılar sonucunda hafızamızda ter edinen şeylerdir. kimisi de kötü rüyaların çıkacağın düşünür. işte rüyamda seni gördüm, ölüyordun, cenaze vardı gibi. içimde bir sıkıntı var dün akşam şu rüyayı gördüm falanda deriz. bunların hepsi rüyaların gerçek olma ihtimalini düşündüğümüz için ortaya çıkıyor. bazen çok saçma rüyalar görürüz aslında bunların hepsi yaşantımızda yer edinmiş bazı şeylerin rüyalar aracılığyla tekrar ortaya çıkmasıdır.