2

evet kesinlikle hayat inişli çıkışlı bir yoldur.yaşamımız boyunca çok fazla yükselişe geçtiğimiz dönemler olduğu gibi dibe battığımız dönemlerde olacaktır. her şey biz insanlar içindir çünkü. ancak unutulmamalıdır ki her dibe inişin bir çıkışı da vardır.hayati zorluklarla karşılaştık diye asla pes etme meliyiz ve düştüğümüz gibi kalkmaya gayret göstermeliyiz. çünkü zorluklar yaşamadan maalesef insanlar güzel günler göremiyorlar. güzel ve başarılı bir hayat sürmek için fazla çaba göstermek gerekiyor. hiç kimse rahatlıkla başarıyı ve güzel bir hayatı elde edememiştir.kolay yoldan ulaşılan şeyler çok kolayca elinizin altından kayıp gidebilir.tabii ki her şeyde olduğu gibi hayatta da şansı yaver giden ve çok fazla zorluk yaşamadan kolay yollardan iyi bir hayat süren insanlar da vardır. ama bunların sayısı oldukça azdır. o yüzden her zorlukta pes etmemeli ve bu hayatın inişi olduğu gibi çıkışı da olduğunu unutmamalıyız. bu durumu göz ardı etmeden güçlü olmaya çalışmalı ve her zaman daha ileriye gitmek için adımlar atmalıyız.

0

evet hayat gerçekten inişli çıkışlı buna inanıyorum insan hayatı biranda çok çabuk değişebiliyor.varliginada guvenmiyceksin hayatta hersey olabiliyor malesff

0

hayat zaten hem üzülüyoruz hem mutlu oluyoruz hiç ortada bir nokta yok. tabi inişli çıkışlı anlar olacak.

1

kesinlikle hayat inişli çıkışlı bir yoldur.her daim yükselebilir ve bulunduğunuz pozisyonunuzu kaybedebilirsiniz.bu doğrultuda karşımıza sürekli engeller çıkacağı gibi çıkan bu engellerin ve yaşadığımız bu inişli çıkışlı süreçlerin bizleri hedef ettiğimiz noktalara daha çabuk varmamızı sağlayacağını düşünüyorum.