0

değişiklik olur mu olmaz mı bilmiyorum ama kesinlikle olması gerekiyor bence çok az kazançlar

0

bence sorumanideki kazançlarda hiçbir değişiklik olmaz şu ana kadar hiç değişiklik olduğunu görmedim zaten iki kat kazanç etkinliği olursa eğer ancak o zaman kazançlarda artma oluyor.

0

sitede kazanclarin yukselmesi icin reklamlara surekli tiklanmasi lazim. site kazanacak ki, kazanclari bize de yansitacsk. o yuzden biz siteye sahip cikalim, sitede bize bu konuda sahip cikacaktir. zaten iki kati kazanc etkinligi getiriyorlar. gerci en son iki kati kazanc etkinligi bir ay once gelmisti. yani bu kadar aranin olmasi sitenin reklam gelirlerinin dustugunu, bize de yansitamadigini gosterir. o yuzden biz site icerisinde hem aktif olalim hem de reklamlara tiklayalim ki site kazansin, kazandikca bize de yansitsin yonrtim. yani herkes hergun bir kere reklama tiklasa kac tane uye var ve bir ay boyunca bu sitenin ne kadsr cok kazanc saglayacagi gozler onune serer yani. :)

0

zamanla değişiklik olur mu bilemiyorum. ancak şu an sabır bir durum da kazançlar. zaten ara sıra yapmış oldukları artı kazançlar da işe yarıyor. belki zamanşöerşsşn de öyle kararlar alınabilir bunu sitenin sahibine sormak gerekir sanırım.

1

bir nebze olsun yükselebilir diye düşünüyorum. ama zaman içinde olacaktır bu. zaten kısa zaman içerisinde çok fazla kişiye ödeme yaptı site gayet iyi kazandırıyor. herkes küçük büyük kazançlar sağladı. cevap gelirlerini arttırmasalar da düzenli olarak yarışma ya da iki kat kazanç etkinliği yapıyorlar. bu sayede de emek veren bir çok kişi kısa zaman da iyi kazanç sağlıyor. umarım çok daha güzel etkinlikler gelir bizlerde seviniriz.

0

bence sitede cevaplara verilen kazançlar artmalıdır diye düşünüyorum.

0

@okuyankurd ama cevapların bence kesinlikle yükselmesi lazım.aman düşüş yapmasınlar yinede.

0

ne gibi.. yukselmesi gibi mi.. zannetmiyorum ya.