0

akşam yemeklerini genellikle saat yedi gibi yiyoruz

0

uzmanlar akşam 7 den sonra bişey yemeyin falan diolar ama ne mümkün biz çalışan insanlar akşam 7 de evde oluyoruz ve iş yorgunluğu açlık yemeden olmuyo ben 8 den sonra bişey yememeye çalışıyorum.

0

akşam yemeği saat altı,yedi civarı yeriz bazan dahada geç olabiliyor erkende olabiliyor

0

bu değişiyor 7-8 daha farklıda oluyor aileme bağlı olduğu için her saate yiyebiliyorum

0

ben genellikle eşimin işten geliş saatine göre hazırlıyorum. genellikle bu saatte akşam 19.30 civarı oluyor.

0

akşam yemeklerini ortalama 6 veya 7 gibi yemeği tercih ediyoruz. çünkü o saat içerisinde genellikle herkes evde oluyor ve rahat bir şekilde aile üyeleri evde olduğu için o saat aralığı bize çok uygun geliyor.

0

genelde okul zamanlarımda ikinci öğretim olduğum için saat 10 olduğu vakitler yemek yiyorum fakat izinli yada tatil olduğum günler saat 7 de yemeğimizi aile ile birlikte toplu şekilde yeriz.

0

akşam yemeklerini genel olarak saat 8den önce yemeğe gayret ediyoruz. geç saatlere bırakmamaya çalışıyorum. çünkü geç saatlerde yenen yemeğin sindirilmesi çok zor olmaktadır. sindirilmeyen yemek yada sindirilmesi güç olan yemek mideyi yorar. ayrıca geç saatlerde yenen yemek kilo yapar. o zaman dilimlerinde insan hareketsiz yaşamaktadır. yani kişi pasif olduğundan hareket kısıtlılığı olduğundan dolayı yenen tüm yemekler sağlıksız diyebilirim. illaki birşeyler yenecekse çok az ve hafif atıştırmalıklar olmalıdır. örnek olarak kuruyemiş veya bir adet bisküvi olabilir.

0

aksam yemegini aksam 19:00 20:00 arasi yiyoruz biz o saatlerde herkes evde oldugu icin gec yiyoruz biraz aslinda yenmesi gereken saat 17:30 ama bizim ev üyelerinin tamami gec geldigi icin o saatte yiyoruz herkese afiyet olsun

0

bazen değişse de genellikle 6 gibi yiyoruz. bazen eşim geç kalıyor o yüzden 7 gibi yediğimizde oluyor.

0

genelde beşte yiyoruz herkes evde oluyor herkese afiyet olsun

0

bizde akşam yemekleri saat 19 civarı yenir.ancak bazen oğlumuz biraz geç geliyor daha ileri bir saatlere sarkabiliyor.bazen zararlı olsa da 24 gibi bir şeyler atıştırıyoruz

0

yani akşam yemeğini benim eşim 6 da geldiği için 18.30 gibi yeriz akşam yemeğimizi her zaman hemen hazır ederim oturur yeriz. sonuçta işten geldiği için aç geliyor .yani saat 8e dokuza kadar bekleyemem zaten tekrar acıktık mı bir daha da yiyoruz yani onun için her zaman evimde yemeğimi bol yaparım.

0

6 gibi tuketmeye ozen gosteriyorum saglik acisindan faydali kilo almamak icin

0

herzaman değişiyor ya evde ne zaman hazır olursa eğer o zaman yiyoruz