1

derslerde başarının sırrı ilk önce sınıfta başka şeylerin dikkatimizi dağıtmasına izin vermeden can kulağı ile öğretmeni dinlemektir. sonra ders bitiminde özellikle sayısal derslerde, evimize geldiğimizde dinlendikten sonra aynı konuları evde de tekrar etmektir.
her işin başı tekrar etmekten geçiyor başarılı olabilmek için.
ben bunu oğluma hep derim ama asla uygulamaz.
hak da veriyorum o yaşlarda akıl oyuna kayıyor, bilgisayarda oyun oynamak varken, film izlemek varken neden ders çalışılsın değil mi? ama olmuyor işte. sonra vizeler, finaller kötü geçiyor.
üstüne de varamıyorsunuz, delikanlı diyorsunuz, ters tepki vermesin, üzülmesin diyorsunuz ama siz daha çok üzülüyorsunuz.
ne olur sanki herkes üzerine düşen sorumlulukların bilincinde olsa bu ülkede.

0

derslerde genellikle başarının sırrı daha çok düzenli ve sürekli çalışmaktır.eğerki bu çalışma sürekli olmazsa verim alınamaz asla sadece insana çalışıyormuş gibi gelir. başka bir başarının sırrı ise kitap okumaktan geçer çünkü günde en az 1 saat kitap okuyan kişi okuduğunu anlamada derslerde özellikle de türkçe derslerinde yardımcı olur.kitap okuyarak hem zihnimizi geliştiririz hem de bilgi dağarcığımızı geliştiririz özelliklede kişisel gelişim için önemlidir bu.

0

telefondan uzak durmak sabah öyle akşam kitab okumak hocanın her dedigini not almak eve gelib onlari tekrar yapmak odevlerin hepsini bittirmek yeni bir gune daha dinç bir şekilde merhaba demek