0

artık en aktif yazarı kim diye birşeyi kalmadı sitenin. eski ruhuna dönmesi için yönetimin site ile ilgilenmesi gerekiyor. birçok eski üyeyi küstürdü siteye karşı. yani en eskilerden bir ben kaldım bir de ayıboğan kardeşim. birde şimdikilerden ikimiz gibi aktif olan birkaç arkadaş var. valla artık bilemiyorum. site güzel bir site ama artık boğmaya başladı. bende bırakmayı düşünüyorum artık. bıkkınlık verdi diyebilirim. şuanki kazancımı biraz daha toparlayayım, girmeyi düşünmüyorum. girersem bile ayda yılda bir. işte şuan kazancım 33.50 tl. bunu bunu da 1 ayda yaptım artık bu kadar uğraşmaya. inan değmiyor artık. bunu biraz daha arttırıp ödeme talebinde buşunup kafa dinlwmwk istiyorum. bu kazancımı da bir çocuğun bir ayakkabısını ya da bir bayramlık pantolon veyahut gömleğini alırım diye kasmaya çalışıyorum. bayramlık yani anlayacağın. bakalım. biraz daha uğraşayım da. birkaç gün içinde ödeme talebinde bulunacağım.

0

yani eski de bu sitede en çok aktif olan ben ,okuyankurd ,alperen70 , tekel2000, normatala , furkan gül şu an aklımda bunlar var. yani ben gerçekten de sabah 1 girerdim ,akşama kadar hatta daha gecelere kadar aktiftim. bu aralar hiç içimden gelmiyor girmek ne yalan söyleyeyim çünkü insanlar yarışma olunca geliyor yarışma yokken gelmiyorlar bu da benim canımı sıkıyor. insanlar menfaatçi olmuş gerçekten site benim ilk üye olduğum gibi değil şu aralar kimseyi göremiyorum. millet nereye gitmiş anlamış da değilim. gerçi inşallah eskisi gibi buralar coşar gerçi bunu buranın coşması için sorumani el atması lazım ,eskisi gibi olması lazım yani en son bir yarışma yaptığı 200 tl limit koydu zaten o yarışmadan de hiçbir şey anlamadım keşke 10 kişiye verilip 2 kat kazanç olsaydı yani kazandığı paranın 2 katını alacak o şekil bir yarışma olsaydı bence çok güzel olurdu ama olmadı yani bu aralar bence kimse aktif değil bir de kardeşim zaten bu aralar seni çok aktif görüyorum zaten senin paraya ihtiyacım var biliyorum burada herkesin paraya ihtiyacı var onu da biliyorum ama insanın artık içinden gelmeyince bir şey yapamıyor yani ne yapabiliriz.

0

bana göre sitenin en aktiflerinden biriside benim ancak çalıştığım için eyüp arkadaşım benden daha çok girmektedir diye düşünüyorum.

1

ben degilim o kesin :) bir aralar @normtala idi ama oda bosladi su siralar bence sitenin en aktifi @eyup1903xx olan abimiz veya kardesimiz :)

1

bence benim çünkü sabahtan akşama kadar yazıyorum sorunatıyorum baya uğraşıyorum ama bi türlü yükselmiyor şu para miktarı ne yazalım destan mı gerekiyor