0

evet alarmım çalar çalmaz hemen uyanırım. hatta bazen alarmım çalmadan bile uyandığım zamanlar oluyor.

0

hayır hemen uyanamıyorum.özellikle yaz mevsiminden sonra okulların açıldığı zamanlarda ilk günler aşırı zorlanıyordum uyanmakta.beş dakika daha diye diye bir çok kez geç kalmışlığım var.uyanıyorum mesela ama sonra bir uyuyorum en az 2 saat uyanmıyorum.alarm da çalıyor o esnada ama çok az duyuyorum ve uyanamıyorum.alarm beni uyandırmaya yetmiyor.

0

alarm kurmadanda uyanan biriyim zaten bunun için alarma gerek yok .. zaten uyurken pek duyacağımı sanmıyorum :d

-1

alarm çalınca uyanırım. kalkmam gereken bir saattir ki alarm kurmuşum yoksa neden alarm kurup uykumu bozayım.

0

ben genellikle uyumayı ve miskinliği tercih eden bir kişiyimdir. tabii ki de alarm kurarım alarm çaldığı zaman ilk başta alarmı ertelerim tekrardan 5 dakika sonra çalar ve yine ertelerim üçüncüsünde en sonunda bir yere varamayacağı mı anlayıp en sonunda alarmı kapatır yerimden kalkarım uyanırım. yani demek istediğim ilk başta alarmın çalmasında uyanıp kalkmam genellikle bazen kalkarım ama çok da kalkmam düşüncelerim bunlardır.

0

kesinlikle uyanamam bence alarm çok saçma insan kendi isteği ile uyanması lazım yoksa biyolojik dengesi sarsılır.

0

ben hemen uyanmam hatta 4-5 defa çalar anca uyanırım

0

uyanamam aksine evdeki diğer kişiler alarmıma uyanıp beni kaldırırlar.uykuyu gerçekten çok severim

0

ben hemen uyanıyorum, alarmın o gıcık sesi sanki iğne batırılmış gibi beni uyandırmaya yetiyor. hatta yurtta kalırken şöyle olurdu. arkadaşımın alarmı çalar ben anında yataktan hışımla kalkardım, kız normalde alarma uyanmaz benim hışımla kalkmama uyanırdı. öyle nefret ediyorum o sesten.

0

hiç kalkamıyorum ya bu bende kötü bı huy hergun işe giderken aynı ya

0

hemen uyanamam tabi genelde erteler dururum bıkaçdefa sonra saat baktım gecıyo hemen kalk

0

çoğu zaman alarm çalmadan uyanıyorum
böyle konularda çok hassasım

0

titiz bir insan olduğumdan 5 dk ara ile en az 3 alarm kurarım ve ilk alarm çalınca uyanırım.

1

eğer yakınlarda bir yerde alırım çalındığı zaman ben hemen uyanırım. çünkü benim uykum çok hafif içerde az bir kıpırtı gelse bile hemen telaşla ayağa kalkarım.

0

alarm kurdugumda genelde alarm çalmadan önce uyanıyorum. önemli bir yere gitmeyeceksem ya da önemli bir işim yoksa alarm kurmam. aslinda alarm kurmaya pek de gerek yok çünkü beyin kendini ne zaman kalkacağına hazırlıyor zaten. bu yüzden sürekli alarm kurmamak lazım, alarm kuruluyorsa da ertelememek gerekiyor.

0

aslında hemen uyanamam o yüzden birkaç kez daha alarm kuruyorum

0

aslında alarm çalmadan uyanırım ama maalesef çok zaman alarmı ertelerim, 15 dk daha fazla uyuyabilmek için, ertelediğim alarm da çalmadan yine uyanırım

1

sabahlari o alarmin sesini duymak çok kötü
birsey fakat alarmi 5 kere kuruyorum aralarinda 10 dakika oynuyor genelde en son kurdugum asil kalkmam gereken saat yani kendimi kalkmaya alistiriyorum sabahlari ne kadar zorlansamda gece gec yatiyorum aslinda erken yatsam sıkıntı yok fakat gec yatmak daha guzel geliyor yasasin gec yatmak :):):):):):):):):):):):)

0

bro bence alarm kurmak çok saçma çünkü yarın erken kalkmanın gerekliliğni içinde hissediyorsan zaten erken kalkarsın

0

ben alarm çalınca hemen uyanırım ama şöyle uyanırım alarmı kapatırım on dakika daha yatmak için saati kontrol eder dururum öyle olunca daha kolay ayılıyorum alarmı da her zaman mutlaka on dakika falan öncesine kurarım.