0

tabiki affetmem beni sevse zaten aldatmazdı ki bende ne kadar çok seversem sevim asla ligden almaz bi kere kendime yanlış yapmış olurum adfedersem

0

bence bu konuda her kadının bir tecrübesi var. çoğunluğumuzda bence illa ki bir defa affetmiştir. ama ben allahtan bunu sevgililik döneminde eski sevgilimde yaşadım durduk yere içime kötü bir his geldi ve normalde hiç yapmayacağım şekilde telefonunu karıştırmaya itildim adeta bir güç beni itmişti telefonuna baktıktan sonra da aldatıldığımı kendi gözlerimle gördüm sonra hesap sorunca tabii her şeyi öğrendim uzun bir süre sonra ne oldu derseniz baya bir peşimden koştu özür diledi en son baya bir süre devam edince değiştiğine inandım ve affettim sonra birkaç ay daha birlikteydik sonucunda ne oldu biliyor musunuz yine aynı şey yani yine aldatıldığımı öğrendim. yani bir kere yapan gerçekten sonrasında da yapıyor ve insanları ne kadar isterseniz isteyin uğraşırsanız uğraşın değiştiremiyorsunuz bence her kadının hayatında böyle sabit ve asla unutamayacağı yaşadığı olaylarda da hep aklına gelen sağlam bir tecrübesi var. bundan sonrasında mesela sevgilik dönemi olsun nişanlılık dönemi olsun evlilik dönemi olsun hiç farketmeksizin aldatıldığımı öğrendiğim an her şeyi bitiririm ve tabii ki affetmem çünkü onu bir kere deneyimledim. tekrar yaşarsam ve affedersem de güvenim artık olmayacağından paranoyak bir insan olurum ve o şekilde de ömür geçmez ilişki de devam etmez o noktadan sonra ister istemez her şey biter yani..

0

şimdi ben bir erkek olarak eşimin aldatmasını asla affedemem nedenini sorarsanız çünkü benim çevremde beni tanıyan bizi gerçekten doğru bilen insanlar var eğer sen bu insanlara karşı ailemize karşı bizim boynumuzu düşündüysen insan içine çıkamaz yaptıysan senin de çocukların varsa bu tabii ki insanı asla affedemezsin hepsini geç insana nasıl güveneceksin hep acaba larla yaşarsın bu sadece bayan için geçerli değil erkek için de aynısı geçerli insanlar hep hayatlarında soru işaretleri ile yaşamaktansa ya tam güvenecek ya da tamamen bitirecek çünkü hayatında o kadar sorunlar varken bir de bu sorun olduğu zaman hem çocuklar yıpranır hem aile yıpranır içinden çıkılmaz bir hal alır yani affetmek kolay değil.

0

eşim beni aldatsa asla affetmem affetsemde eskisi gibi olmaz midem kaldırmaz o kişiyi ama iyi niyetli , sabırlı birisi olduğumuz için bazen susuyoruz döner yıne sana gelir derler ama ben kürkçü dükkanı değilim . nereden geldiyse orda kalsın çocugum olsa bile istemem gelmesini .

0

büyük konuşmak istemiyorum fakat aldatmayı affetmek bana saçma geliyor ben olsam affetmem

0

büyük konuşmamak gerek ama asla affetmem

-1

aldattiysa zaten sevmiyordur ki çok seviyor olamaz yani. sevse başkasına gitmeyi başkasıyla konuşmayı bile istemez gerek duymaz zaten. demekki biseyler bitmiş demektir. bir kere yapan gene yapar diye düşünenlerdenim o yüzden affetmem. boynuz yemişim zaten bir daha yemeye gerek yok.

0

asla affetmem
çünkü bir insan birisine değer veriyorsa aynı değeride almalı bence
hele ki aldatıyorsa zaten iş çoktandır bitmiştir