0

büyük konuşmak istemiyorum ama öyle bir durumla karşı karşıya gelsem ayrılırdım çocuklarım var ama bu durumu kaldıramam ve mahkeme kararıyla onu maddi manevi zararın en alasına sokarım.

0

ayrılırdım aldattığı kişiyle mutluluklar dilerdim ayrıldıktan sonra da dövdürürdüm

0

büyük konuşmayayım ama direk boşardım çocuğum varsa da adamın donuna kadar bütün parasını alırdım.bu sefer boşandıktan sonra parayı aldattığı kadınlar yer çocuklarımın parasını avukat olarak yakın arkadaşımı seçtim mi ayvayı yemiş duruma düşer aldattığına bin pişman ederim onu parasız beş kuruşsuz ortada kalsın.

0

eşim beni aldatsa yemin ederim onu öldürürüm yani belki öldürmem ama çok pis dayak atarım hiçbir insan bunu yapmamalı çünkü bu gerçekten çok kötü bir şey insanların psikolojisini ve toplumumuzun düzenli ahlakını bozan şeylerden bir tanesidir lütfen hiçbir insan bunu yapmasın teşvik ettirir misin çünkü etrafımızda eşini veya kocasını veya karısını aldatan çok sayıda insan var devletimizi de bunların cezası yok bu yüzden bunu herkes çok rahatlıkla yapabiliyor sevgilisi var adam karısını hamile bırakıp sevgilisine kaçıyor gerçekten çok kötü bir şey allah hiç kimsenin başına vermesin böyle insanları çevremizde gördükçe ben onlardan tiksiniyorum onlardan uzak durmaya çalışıyorum hiçbir sevmediğim insan tiplerinden bir tanesidir bu insanlar allah belalarını versin hiç sevmiyorum gerçekten bir insan namusuyla şerefiyle haysiyetiyle yaşamalı çünkü böyle şeyler gerçekten ama gerçekten toplumumuzun düzen ve ahlakına gençlerimizin ve çocuklarımızın ilerideki yaşamınız ve psikolojilerini çok kötü bir şekilde etkiliyor bunun önüne geçilmesi lazım arkadaşlar gerçekten bunun önüne geçilmezse çok feci toplum bozukluğu ve düzen bozukluğu ortaya çıkacaktır gerçekten böyle şeyler insanın içini karartıyor herkesten ve herşeyden tiksinme size hiçbir şeyden zevk almamaya başlıyor lütfen arkadaşlar bunları hiçbir zaman yapmayalım kaptırmayalım yaptırma yalım hiçbir zaman da yapmayalım gerçekten böyle insanların allah belasını versin u yüzden arkadaşlar beni de anlatsalar ben de kesin düşünemeyeceğin şeylerden yapabilirim sanıyorum inşallah beni sevgilim hiçbir zaman aldatmaz.

0

büyük konuşmak istemiyorum .çünkü insan büyük konuştuğunda yapmam dediği şeyleri yapıyor. o anki içinde bulunduğu durum da tabii bu süreci etkiler ama yine de eğer ki eşim beni aldatsa affetmem diye düşünüyorum. çünkü küçük bir çocuk değil aklı başında olan bir insan gidip aldatıyorsa bunun ne türlü bir affı olabilir ki bilinçli ve istekli bir şekilde yapmış bir şey sonuçta. eğer ki ben aldatsaydım o beni affeder mi ?zannetmiyorum erkekler genelde kesinlikle affetmiyorlar bu yüzden ben de affetmezdim .çünkü bir laf vardır her insan ikinci bir şansı hak eder diye. ben de hep şu sözün inancındayım eğer ki gerçekten değer verseydi 2 bir şansa ihtiyacı olmazdı. o yüzden ikinci bir şans veya affetme olayına pek fazla sıcak gözle bakmıyorum. allah'ım o duruma beni ve kimseyi yani sadece ben değil hiç kimseyi düşürmesin inşallah. aldatılmak erkek veya kadın hiç fark etmez gerçekten çok kötü bir şey o duyguyu umarım hiç kimse tatmaz.

0

ayrılırdım allahım öyle bir insanın gerçek yüzünü bana gösterdiği için dua ederdim

0

eşim beni aldatsa tabii ki bunu öğrendiğim de baştan çılgına döner normal bir şeydir bu ama tabii ki neden yaptı neyi eksikti neler istiyordu bunları sorarım senin çocuğun var bunları bildiğin halde öyle bir şey yapıyorsan senden beklentim olamaz veya aynı şekilde benim ondan eğer istiyorsan adam gibi sözler ayrılır dık yalana aldatmaya gerek yoktu sen bunları bildiğin halde bir yuvan olduğu halden yapıyorsun tabii ki seni yaradana havale etmekten başka bir şans bırakmıyorsun bana.

0

ayrilir allaha havale ederdim kendini sinir strese sokmana gerek yok