0

affetmek allaha mahsustur , ben affeder ama yüz göz olmamaya çalisirim

0

tabiki af ederim en azinda hatasini anlamiş yaptiklarini yilar sonrada olsa görmuş

0

affederim. üzerimde onun yükünü taşıyacak değilim. affederim ama nasıl hissettirdiğini asla unutmam ona göre mesafem olur. zaten araya soğukluk girmişse hiçbir şey eskisi gibi olmaz.

0

sanırım evet buda bizim yapimiz belki salagiz ama yapcak bisey yok

0

affederim yikici degil yapici olurum her zaman da kim sirtimdan vursa arkadasnda gene dururum heralde salaklik ama birgun iyiler kazanacak :)

0

kişiye göre ve duruma göre değişir affedemeyecegim durumlarda olur

0

şahsen ben çok kinci biri değilim ama ne yaptığına bağlı eğer çok büyük bir yanlış yaptıysa allaha havale eder bidaha suratına bakmam ama gençliğin verdiği bir yanlışssa affederim kin tutmanın bir manası yok

0

ben affederim ama asla onun yaptığı şeyi unutmam ama yüzüne vurmamda eskisi gibi o insanı sevmem eskisi gibi o insana değer vermem .

0

kin tutmamış sam affederim kin tutduysam suratına tükürük atarım

0

vaktinde ah etmişim şimdi affetsem ne olacak ki? doyduktan sonra sofraya tuz getirmenin ne anlamı var? kimsenin ahı kimsede kalmaz ben sormasam allah soracak zaten hesabını. yıllarca kırgın kaldığım birinin hesabını kesmişimdir zaten. o ilişkinin posası çıkmış çoktan. kısaca hı der geçerim kuru üzümden su çıkarmaya çalışmanın manası yok tabi ki.

0

kesinlikle affederim affetmek insanlara mahsustur

0

yani duruma göre değişir bilmiyorum . belki affederim benim gönlüm dayanamaz.