1

türkiye'de en çok beğenerek gezdiğiniz il?

yakında tatile gidicem ve hangi ile gitmeliyim sizce sizin gezip görüp en çok beğendiğiniz il hangi idi?

6 cevap
0

adana, amasya, aydın, bilecik, bursa, diyarbakır, erzurum, hakkari, izmir, kastamonu, incesu, manisa, nevşehir, sakarya, şanlıurfa, tunceli, zonguldak, adıyaman, ankara, balıkesir, bingöl, çanakkale, düzce, eskişehir, hatay, kahramanmaraş, kayseri, kocaeli, mardin, niğde, samsun,,, antalya, bartın, bitlis, çankırı

0

ben türkiyenin heryerini her köşesini gezdim. her yer ayrı güzel ama bende en büyük yer eden iki yer var. biri samsun biri balıkesir. belki anıları büyük olduğu için bilmiyorum. şu an eskişehirdeyim ama imkanım olsa samsuna yerleşirdim. gerçekten çok güzel bir yer.

1

ben en çok çanakkaleyi gezerken etkilenmiştim. gezilecek onlarca turistik ve tarihi mekan var. örneğin şehitler anıtı, atena tapınağı, truva antik kenti vb. daha bir sürü yer var ama hepsini sayamayacağım burada. kısacası gidin görün çanakkaleyi.

0

ben bu zamana kadar ortalama 40 a yakın il gezmişimdir ortalama mesleğin gereği ama en çok beğendim ve herkesin de beğendiği il olan istanbul bir başka kim ne derse desin . ilk başta şehre ayak bastığında sesi, insanı, kalabalığı, yoğunluğu seni büyülüyor. daha sonra yavaş yavaş gezmeye başlıyorsun her yerde bir hareket bir koşuşturma bi canlılık var, terkedilmiş bir kasaba gibi ilk görmekten bıkmış insanların kesinlikle gidip görmesi lazım. denizi olsun o zaten anlatılmaz, gerçekten yaşanır . her yerden ulaşım imkanın var, istediğini bulabiliyorsun gece saat 4 5 farketmiyor gidip karnını doyurabiliyorsun, adres bilmediğinde sorabiliyorsun. yani kısacası medeniyet demek istanbul demek, görgü demek istanbul demek, kültür demek istanbul demek yani istanbul herşey demek.

0

ben nevsehiri cok begenerek geziyorum favori illerim arasinda.

0

valla en çok sinoptan etkilenmiştim doğası olsun gezilicek yerleri olsun. özellikle en çok sinop ceza evini gezerken inanılmaz değişik duygular yaşadim. gerçekten gidilip görülecek yerler arasında bence.