0

madrid
eğer yoğun araştırmalarımız sonucu hangi müzikleri geleceğimize karar verdiyseniz ve tercih ettikleriniz madrid kartım içinde dahil ise genelde vurduğunuz da bu kars’ın bütçe açısından oldukça avantajlı olduğunu göreceksiniz. dünyanın en önemli müzelerinden birkaçını içinde bulunduran bir şehre gideceğinizi düşünürsek biz, bizce bütçeniz bir kısmını müzeleri ayıracak olma ihtimaliniz oldukça yüksek. madrid’de konaklama açısından oldukça fazla seçeneğiniz var bir şeye uygun düzgün göstermiyor ya da merkezi oteller olabilmeniz mümkün.

0

en son van'ı gezdim. van'ın en güzel yerleri hoşap kalesi, çavuştepe kalesi, van kalesi buralar çok güzel yerlerdi. tarihi açıdan özellikle birçok bilgi barındıran yerler. van'ın en güzel şeylerinden biri de van kahvaltısı birçok çeşit yiyecek falan getiriyorlar. ballar, cevizler, cacık, kavurmalı yumurta baya zengin bir kahvaltı oluyor. akdamar adasına gittim. van gölü üzerinde yer alan akdamar adası çok güzel içerisinde akdamar kilisesi var bu kiliseye her sene ermeniler ziyarete geliyor. van gölü kenarında ayrıca iskele denen bir yer var vapurlar içerisinde balık ekmek yiyorsun lezzetli baya. bu iskelede ayrıca göl üzerinde demir yolu var. van gölü deniz denecek kadar büyük bir su, çok geniş bir alana sahip, van müzesinde birçok eser var. özellikle de van'da yaşayan urartular'a ait eserler var. şamranaltı denen su yeri var burası da urartular'a ait. her sene erçiş'te balık bendi günleri var balıklar suda harika gösteriler yapıyor. van gölü'nde özel olarak yaşayan inci kefali denen bir balık türü vardır. van çatak güzel bir piknik yeridir. muradiye şelalesi de çok ünlüdür. çaldıran denen ilçede çaldıran savaşları meydana gelmiştir.

0

en son samsun'a gitmiştim bence çok güzel deniz havası almak mükemmel. sizlerde gezin bence . faytona binmiştim ,hayvanat bahcesine gitmiştim çok güzel anılar yaşamıştım.

0

en son gezim daha doğrusu gezi değil ziyaretim asker arkadaşımın kına gecesi ve düğünü için ankaradan konyaya gitmiştim konya sınırlarına girdiğimde ilk başta değişik gelmişti şehir ama sonradan dolaşınca alışmıştım ankara ya alışıp oraya gidincr bir yabancılık çekmiştim. akşam kına gecesi yapıldı ertesi gün düğünü yapıldı arkadaşımla vedalaştıktan sonra ankara ya dönme yerine nevşehire gittik göreme ilçesine hava balonuyla gezmek için ama saatinş kaçırdığımız için yemeklerini, gezilecek yerleri gezip öğlenden sonra 3 gibi yola koyulup memleketime gelmiştim

0

en son sakarya karasu'yu gezmiştik, kısa sürmüştü.onun için tadı damağımda kalmışken tekrar bir ziyaret şart, en kısa zamanda gitmeliyim oraya.havası suyu çok farklı bir yer, göze de hoş geliyor.

1

en son zonguldaga gittim
aşırı derecede yokuş var insanı yoruyor biraz

1

en son mersin taşucuna tatile gitmiştim. sürekli mersinde tatil yaparım ama taşucuna ilk defa gidince bana güzel geldi.

1

bozdoğan arapapıştı kanyonu. kemer barajında bulunan bu kanyon çok güzeldir. ama ilkbahar döneminde gitmek gerekir çünkü sular çekilmemiş olur böylece kral mezarlarını bulunduğu kanyonun en üç noktalarına kadar gezip gorme imkanınız olur. buraya giderken gideceğiniz dah yolu etrafı yeailliklerle kaplıdır ve vardığınizda barajın mavi suyu sizi karşılar.

1

en son gezdiğim yer çanakkale. ve çanakkale anlatılmaz yaşanır. herkes gidip görsün diyorum başka da birşey demiyorum.

1

en son esenköy'ü gezdim. çok güzel bir yerdi. hem yeşili hem denizi hem de insanları çok iyiydiler. herkese tavsiye ederim.