0

you tube kullanicilari arasında çok başarılı olanlarda var tabiki ama bir kısmıda kendini rezil ediyor sadece . ama kitlesini genisletip artık youtubeden sadece geçimini saglayanlarda çok var . misal enis batur aldı başını gidiyor gerçekten belli ki çok iyi de paralar kazanıyor ama izleyici kitlesini bir emek vererek oluşturmuş bir insan . sonuçta bir çaba harcamış ki bugüne gelmis . youtube kanalı açıp bunun tutulmasını sağlamakta çok kolay birsey değil. tebrik etmek gerekiyor ama yapamayanlar zorlayip kendini rezil etmesin .

0

youtube emeğinin çok fazla olduğu bir platformdur. insanların dikkatini çekecek içerikler bulmak bazen zor oluyor. youtube kar elde edilmek üzere kurulduğundan dolayı herkesin yapmak istediği ama kendini güzel ifade edemediği ve içerikleri iyi olmadığından tutulamiyorlar

0

youtube kullanıcıları bazıları gerçekten de çok iyi ama bazıları gerçekten de çok kötü yapıyorlar. bazı youtuberlar sadece küfür ederek para kazanıyorlar. bence bu çok yanlış. ama bazıları var ki gerçekten işin hakkını vererek yapıyorlar. genellikle para kazanma aracı olduğu için youtube artık herkes buradan para kazanmaya başladı.