0

ben açıkçası şuan en az asgari ücretin 2.700-2.800 tl civarlarında olması gerektiğini düşünüyorum fakat en fazla 2.200 tl falan olur oda büyük şanş meselesi 200 tl bile arttırma şanşları var maalesef ki.

0

fazla birsey degisecegini zannetmiyorum. en fazla 2.000 tl olur buyuk ihtimalle.

0

bence asgari ucret en fazla 1800 lira filen olucak millet hala yok 3000 bin lira olsun filen bos bogaz patlatiyolar 3000 bin lira olursa issizlik dahada buyur.3000 bin lira olsa devlet memurlarinada zam yapmak zorunda olucak yani en fazlanin fazlasi 1800 lira olur iyi gunler.

1

boş yere boğaz patlatılacak. açlık sınırı ortada, yoksulluk sınırı ortada, ama hepsi gözardı edilip akıllardaki tutar verilecek zam olarak. işverenin de zaten o zammı yapacak hali bile kalmadı son dönemde. devletin biraz taşın altına elini koyması lazım, kesintileri devlet karşılarsa işverenin yükü hafifler ve maaşlar hali hazırda iki bin lirayı zaten geçer.

ama sanmıyorum yine iki bini bile göremeyecek asgari ücret, çünkü ne hikmetse enflasyon düştü asgari ücret görüşmeleri başlayınca. ekmeğin fiyatı belli, peynirin fiyatı belli geçinemeyecek ne var diyen milletvekilleri ve bakanlar oldukça, mikrofon uzatılınca asgari ücretle geçinebiliyoruz diyen bir millet oldukça zor günler bitti, daha zor günler kapıda demektir.

1

askeri ücret 3000 tl olmalıdır. inşallah olur

0

asgari ücret en fazla 2000 olacak gibi gözüküyor.keşke daha fazla olsa,konuşurlar görüşürler sonuç şimdiden yaklaşık bellidir zaten

0

tabiki yine iktidarın belirlediği asgari ücret meblağı olacaktır.enflasyonun bu kadar yüksek olduğu zamanda asgari ücret en az 2500 tl.den az olmaması gerekir...