1

sanki yeryüzünün en süper işini yapıyorlarmış gibi hareketlere giriyorlar :d tamam yararlı olduğunu bizde kabul ediyoruz ama abartılması mantıksız.

1

15 senedir çayı şekersiz içiyorum hava atılacak bir konu olduğunu düşünmüyorum. tamamen tercih meselesi. ama bunu göze sokanlar çok enteresan. bunun üzerine sürekli muhabbet açıp "çayın tadını alıyorsun, sizin içtiğinizde çay mı ya" gibi sözler edenler havalı olmak bir yana, benim gözümde komik duruma düşüyorlar.

1

valla o havayi atmayi hak ediyorlar diyebilirim :) cayi sekersiz icmek gercekten buyuk bir basari gibi.:)

2

bende şekersiz çay içmeye çalışıyorum ama arada şekerlide içtiğim oluyor. şekersiz içince içine limon konulunca daha tadı iyi oluyor gibi. o burukluğu kesiyor. rahat içiliyor.

1

ay hele çay kaşığı koyduğumuz bardağı alıp daha sonra da ben şeker kullanmıyorum deyip kaşığı geri vermiyorlar mi ifrit oluyorum.
kardeşim zaten kirlenmiş o kaşık senin cayinla. koy kenara dursun. hizmet ettirmeye bayılıyorlar kendilerine.

1

sen de çayı şekersiz iç, bakalım gerçekten öyle bir hava oluyor mu, ben de merak ettim şimdi :)) belki de çayı şekersiz içmenin eziyetine katlanabilmiş olmanın garip mutluluğu ve zafer edalarıdır bu halleri :)

0

ben şekersiz kullanıyorum ama havalı değilim ama bzen çay ikram edilince şeker denilince ben kullanmıyorum deyince sanki havalı bir şey demişim gibi herkes bakıyor :)