0

arkadaşlar pksuruk için her ikiside değil benim için. genellikle kış aylarında olsun olduğu zaman ayva yaprağı varsa kaynayıp için hemen oksuruguniz geçer. ben sürekli bu tarifi kullanıyorum ve işe yatiyo.evde ayva varsa onuda ekleyebilirsiniz .tercihe bağlı kuşburnu ayrı severim ıhlamuru ayrı severim ikisi arasında tercih yapmak gerekirse tercihim kuşburnu olur bir tık daha fazla seviyorum. sadede yemeği seviyorum .ama içini temizleyerek tüketim çünkü sonrası kötü oluyo dikkat etmek lazım arkadaşlar. hepiniz sağlıcakla kalın

0

ihlamur boğaz ile ilgili olan çoğu sorun ile ilgili iyidir bence ıhlamuru öncelikli olarak düzenli tüketmelisin

0

ben kuşburnunu cok kullanmıyorum ıhlamurun iyi geldiğini biliyorum ve kullanıyorum soguk algınlığı için bol limonlu ıhlamur

0

tarçınlı ıhlamur içmek gerekli kuşburnu değil

0

bence ikiside olabilir çünkü sonuçta öksürürken boğaz tahriş olmakta bu sebepten boğazda kaşıntı yapmaktadır onun için boğazı yumuşatacak şeyler içmemiz gerekiyor. şekerli sıcak su bile içsen faydasını görürsün. ama soruna gelirsek ıhlamur daha iyidir diye düşünmekteyim.

0

kuş burnu öksürük gecırmez sadece rahatlatr dınlendırır ama ihlamur bogaz agrısına iyi gelıyor ses kısılmasına mesela öksürügede fazla bı etsıkı olmaz dedıgım gıbı bogaz agrısı ve ses kısıklıgına iyı gelır cok sıcak olmucok oda

0

ıhlamur çayı boğazı daha çok yumuşatır. bunlar dışında antiseptik özelliği ile adaçayı da çok etkilidir.

0

ikisi de sıcaklık etkisinden dolayı faydalı oluyor ama ben rahatsız olunca daha çok ıhlamurun faydasını görüyorum.

0

ikisinde olabilir ama ıhlamur daha iyi bnce neden dersen bende o etkili oluyo

0

öksürük için genelde ıhlamur çayı içilir ya da nane limon kaynatılarak bir miktar ıhlamur da içine katarak karışık olarak kaynatılır öyle içilirse daha çabuk öksürüğü keser.

0

ikisi de içilir ama ıhlamur daha etkili bence biraz tadını beğenmesem de iyi geliyor.kuşburnu çayı daha güzel biraz da limonla mükemmel bir tadı oluyor.

0

askerdeyken ıhlamur yoktu. sıcak olarak ya çaya limon koyup içerdik yada kuşburnu. bence kuşburnunun etkisi çaya göre oldukça daha fazla iyileştirme özelliğine sahip.

0

ihlamur öksürüğe bire birdir. kuşburnu da içilebilir ama ıhlamur varsa ıhlamur içilmelidir

0

ballı ıhlamur ve üzerine limon sıkılarak içilirse çok işe yarar

0

hasta olan arkdaslar için tabiki en çok sagligimiza etki gösterecek içeceklerin başında gelir ilhamur.insanın boğaz yollarını acar yumusatir bence.

0

karışık bir çay yapılabilir içine ılınınca bal da konulursa iyi gelir

0

iki site iyi gelir ama kuş burnu daha iyi olur ıhlamur biraz içine kuş burnu katipda icelede bilir o şekilde yapın deneyin öksürük için bitkisel tedavi yöntemi bin en iyisi budur.

0

biz genelde öksürük ve usutmelerde genelde ıhlamur kullanıyoruz gayet iyi geliyor soğuk havalara karşı birebirdir her evde bulunması gerekir. genelde kreslerde bile çocuklara kış aylarında ıhlamur ikram ediyorlar alissinlar diye

0

ıhlamur ama içine nevye kabukları konularak ve birazda bal ekyerek ılık içilirse çok faydası olacağına inanıyıum

0

öksürük ve hastalıklara ıhlamur çayını öneririm