0

susam yağı duş sonrasında saçınızın yıkama işi tamamlandıktan sonra aynı şampuan gibi saçınıza sürerek kullanılır

0

susam yağı vitamin ler açısından oldukça zengin bir besindir. a b ve e vitamini açısından oldukça zengindir bunun yanıda kalsyum ve demir gibi mineralleri de içermektedir. faydalarını kullananlar ama düzenli olaraka kullananlar çokça göreceklerdir. öncelikle saçtaki faydaları düzenli bir şekilde kullanılırsa zamanla saçlardakı kırılma olayı son bualcaktır. bunu dışında saçtaki yağlanmayıda zamanla en az seviyeye düşürecektir. herkesin şikayeti loanm kepeklenme olayınıa düzenli kullanım sonucun da en az seviyeye indirecektir. saç dökülmelerini önler ve saçlarnı daha gür ve daha parlak görünmesinide sağlar. susam yağı saçı içerden beslediği için saçtaki yıpranmaları zamanla onarır ve kepeklenme veya mantar oluşumunu en aza düşürür. en önemli özelikleri ve en önemli faydalarındna bir taneside içerisinde barındırdığı asit sayesinde yeni saç köklerini oluşumunu da kolaylaştırır ve saçların gürleşmesini sağılar.saçı kökten besler kızlı uzamasını da sağlamaktadır. diğer faydalarına gelirsek cildede oldukça önemli faydaları bulunur bunlardan birkaç tanesied cilde sürüldüüğ takdirde cildeki sivilce akne gibi lekelerin çıkmasını önler cildi parlatır yaşlanmaşı geciktirir bunu gibi birçok faydası buulur.

0

susam yağını saçlarınızın diplerine parmak uçlarınız ile hafif dokunacak şekilde masaj yapın saç köklerine zarar vermemek için hafif dokunacak şekilde masaj yapın susam yağı vitamin ve mineraller bakımından oldukça zengin bileşenler içeriyor.eşit miktarda susam yağı ceviz yağı çörek otu yağını karıştırıp susam yağını seyreltiniz.susam yağı zaten genelde kozmetik alanlarda kullanılan bir yağ çeşididir.susam yağı çok eski zamanlardan beri kadınlar ve erkeklerin kozmetik alanlarda kullandıkları bir yağ çeşididir.susam yağı cildinize saçınıza kaşınıza oldukça faydası vardır besleyici bir bakım kozmetik türüdürler.susam yağı kepeklenme sorununu ortadan kaldırır, saç kırılmasını onarır,saçlardaki yağlanma problemini azaltır,saçların daha canlı ve parlak görünmesine yardımcı olur, susam yağının içerisinde bulunan yağ asitleri saç köklerinin açılmasına ve saç çıkmasına yardımcı olur.susam yağını saçlarınızın uçlarından saç diplerine yedirerek masaj yapınız 2 saat kadar bekletip saçınızı bitkisel organik şampuan sabun ile yıkayın.

0

susam yağı içerisinde bulundurduğu mineraller açısından oldukça sağlıklıdır. ve kadınların en çok önem verdikleri saçları için de mucizevi bir yağdır. saçın hızlı uzamasını ve parlak bir görünüme sahip olmasını sağlar. aynı zamanda kaşlarda da kullanılabilir. susam yağı ile melisa yağını karıştırarakta saçlarınıza sürebilirsiniz. ve susam yağını iki elimize döküp bir krem gibi saçımızın dibinden ucuna kadar masaj yaparak sürmeliyiz. ve bu saç maskesini saçımızda yirmi dakika kadar beklettikten sonra yıkamalıyız. ilk kullanılışında çok fazla etki yaratmasa da zamanla kullanıldığında saçın üzerinde etkisi büyük olacaktır.

0

ilk önce susam yağı içerik olarak gerçekten çok zengin olan bir şeydir içinde bulundurduğu kalsiyum magnezyum ozon havası ile bileşenlerinin daha çok açılmasında ve içindeki vitaminlerin insan vücuduna daha çabuk yayılmasına sağlar ilk önce susam yağını kullanmadan önce kullanacağımız bölgenin daha önceden temiz olması lazım şu şekilde temiz olması lazım en az iki gün önce duş alınıp kullanacağımız yöntem izlenmelidir bazı kullanıcılar ise şöyle bir kolaylığa kaçıyor bildiğiniz üzere susam yani sadece saç değil kollardaki tüyleri güçlenmesi nedir faydası var bu tür ullanım yapanlar için kullanıcıların olayları orayı ilk ıslak bezle silip güzelcene temizleyip bahsettiğimiz yağ sürmektedir ama istedikleri sonucu elde edebilirler yalnız vücutlarında hasar tahriş olabilir aç bakımına gelince ilk önce kullanmadan önce saçlar çok yağlanıyor çok ile yağlanıyorsa kullanılmalı e kullanım yapmadan önce saçınızı bir kere bir kere yıkayıp kurulamalli masaj yaparcasına saça ters olmayacak şekilde yavaş yavaş yedire yedire uygulanmalı

0

ister saçlarını yıkadıktan sonra ister yıkarken istersen hiç kullanmsa

0

yağ bidonunun kapağına bir delik açılıp sac üstünde gezdirilerek dökülmesi eylemidir. özellikle susam yağı ile ciğer, dalak gibi ürünler çok lezzetli olabilir.

0

ister banyodan once ister sonrasi isterse de banyo esnasinda kullanilabilir

0

hepsini sacina dok sacini kapat hicbisekilde hava almasin mantikli bi cevap para istiyorum ben :d

0

güneşten koruyucu özelliği vardır
masaj olarak kullanılması daha çabuk etki göstermesine yardımcı olur
bazı insanlarda leke yapabilir
saçta veya yüze kullanılmadan önce bir parça kola uygulayarak kullanılması daha iyidir.

0

insanın sağlığı kadar saçlarının gür olması ve parlak olması çok önemli,şayet dengeli ve düzenli besleniyorsak ve uyku düzenimiz varsa bu cildimizin ve saçlarımızın sağlığı bakımından cok büyük önem arzeder.saçlarımızı saç kurutma makinasıyla fazla kurulamak sağlıklı olmadığını duymuştum.sert fırçalamak saçlarımızı kırar,tozlu ortamlar,kullandığımız şampua ve saç kremleri fabrikasyon olduğu için bazı saçlarda dökülme cansızlık görülebilir.susam yağı,zeytin yağı,sarımsaklı solüsyonlar,hatta va hatta karanfili kaynatıp bir kaba koyup sabahları tarağınızı bu suya batırıp saçlarınızı taradığınızda hem saçlarınız gürleşiyor hemde rengi daha güzel oluyor.karanfilin ruhu okşayıcı kokusuda daha bir güzellik katıyor.susam yağı veya zeytinyağı gibi olan yağlı karışımları,duş aldıktan sonra temizleyip hafif kuruttuğunuz saçınıza hafif hafif masaj yaparak saç derinize yedirebilirsiniz.saçlarınızı en son olarak avuçlarınızın içine alıp iyice yedirmelisiniz.bu işlemi akşamları yapmak daha iydir çünkü başınızı temiz bir tülbentle kapatıp erkeklerde ise pamuklu bere içinde yatıp uyuma daha faydalı olduğu görüşündeyim.

1

susam yağı saca çok fazla yararı vardır mesala saçı besliyor saçı güçlendiriyor saç diplerini koruyor saçları canlandırıyor saca daha parlak daha canlı daha ışıl ışıl yapıyor ama susam yağı tek başına kullanılmamalı aktarlardan alınan bir kac farklı yağla beraber karıştırılmalı bunun listesini verecem isterseniz yazin;
1 - hindistan cevizi yağı
2 - çörekotu yagi
3 - papatya tohumu
4 - keten tohumu
5 - badem yaği
6 - susam yaği
7 - zeytin yaği
bunun gibi bir kac yagi karistirirak çok iyi bir saçı arındıran daha kuvvetli yapar çok iyi bir antioksidan özelliği vardır içinde a,b ve d vitamini vardır buda saçı koruyor

-1

susan yağı saç derisini ve saç tellerini beslemek amacı ile bayanlar tarafından kullanılır. susam yağını saça uygularken daha iyi etki etmesi için badem ve hint yağıda katarak uygulayabilirsiniz. temiz saça gün aşırı olmadan haftada 2 ve 3 kere diplerden başlayıp uçlara kadar yedirilmeli ve streç yardımı ile saçı sarıp 2 saat bekletildikten sonra yıkanmalıdır.

0

banyoda duş almadan önce saça sürülür ve iyice ovalanıp masaj yaparcasına diplere inilir.daha sonra şampuan ile saç temizlenebilir.

0

susam yağı saça direkmen sürür ise biraz sıkıntı olur onun yerine hafid bir şampuanın içine katmak daha iyi. yağmur bitince boa yılanı gölüne gidiyorduk yüzmek için. göl filan değildi aslında. sadece üç metreye dört metre, boyu aşmayan bir suydu. ismini de ben koymuştum zaten. iki gün önce yüzmeye gittiğimizde bizden önce bir boa yılanı çıkmıştı içinden. hayatımda gördüğüm en büyük yılandı. çok iddialı değilim aslında çok yılan gördüğüm filan yok. üç-beş defadır en fazla. yavaşça süzüldü önce suda, sonra yaprakların arasında. biraz bekleyip suyun yanına gittik. su çok berraktı ve başka bir yılan yoktu. dedim ya çok berrak oluyordu su, yanılmamıza imkan yoktu. yüzdük yine, bir iki kulaç ama yağmurun içinde olmak bu, istersen içebiliyorsun. yağmur bitince boa yılanı gölüne gidiyorduk yüzmek için. göl filan değildi aslında. sadece üç metreye dört metre, boyu aşmayan bir suydu. ismini de ben koymuştum zaten. iki gün önce yüzmeye gittiğimizde bizden önce bir boa yılanı çıkmıştı içinden. hayatımda gördüğüm en büyük yılandı. çok iddialı değilim aslında çok yılan gördüğüm filan yok. üç-beş defadır en fazla. yavaşça süzüldü önce suda, sonra yaprakların arasında. biraz bekleyip suyun yanına gittik. su çok berraktı ve başka bir yılan yoktu. dedim ya çok berrak oluyordu su, yanılmamıza imkan yoktu. yüzdük yine, bir iki kulaç ama yağmurun içinde olmak bu, istersen içebiliyorsun. yağmur bitince boa yılanı gölüne gidiyorduk yüzmek için. göl filan değildi aslında. sadece üç metreye dört metre, boyu aşmayan bir suydu. ismini de ben koymuştum zaten. iki gün önce yüzmeye gittiğimizde bizden önce bir boa yılanı çıkmıştı içinden. hayatımda gördüğüm en büyük yılandı. çok iddialı değilim aslında çok yılan gördüğüm filan yok. üç-beş defadır en fazla. yavaşça süzüldü önce suda, sonra yaprakların arasında. biraz bekleyip suyun yanına gittik. su çok berraktı ve başka bir yılan yoktu. dedim ya çok berrak oluyordu su, yanılmamıza imkan yoktu. yüzdük yine, bir iki kulaç ama yağmurun içinde olmak bu, istersen içebiliyorsun. yağmur bitince boa yılanı gölüne gidiyorduk yüzmek için. göl filan değildi aslında. sadece üç metreye dört metre, boyu aşmayan bir suydu. ismini de ben koymuştum zaten. iki gün önce yüzmeye gittiğimizde bizden önce bir boa yılanı çıkmıştı içinden. hayatımda gördüğüm en büyük yılandı. çok iddialı değilim aslında çok yılan gördüğüm filan yok. üç-beş defadır en fazla. yavaşça süzüldü önce suda, sonra yaprakların arasında. biraz bekleyip suyun yanına gittik. su çok berraktı ve başka bir yılan yoktu. dedim ya çok berrak oluyordu su, yanılmamıza imkan yoktu. yüzdük yine, bir iki kulaç ama yağmurun içinde olmak bu, istersen içebiliyorsun. yağmur bitince boa yılanı gölüne gidiyorduk yüzmek için. göl filan değildi aslında. sadece üç metreye dört metre, boyu aşmayan bir suydu. ismini de ben koymuştum zaten. iki gün önce yüzmeye gittiğimizde bizden önce bir boa yılanı çıkmıştı içinden. hayatımda gördüğüm en büyük yılandı. çok iddialı değilim aslında çok yılan gördüğü.

0

susam yağı saça bakım ve sağlık için birebirdir haftada 1 yada 2 kere saça düzenli olarak sürülürse saçlarınız dökülmez bunun yanında badem yağı zeytin yağı bal ve yumurta bunları da karıştırırsanız haftada 2 kere sürseniz yada 1 kere sürseniz saçlarınız hem parlak olur hem kırılmaları gider hem çıkmasını sağlar bunlar madde halinde şöyledir bal saçı parlatır badem yağı saç çıkartır yumurta ve susam yağı saç dökülmesini engeller

0

susam yagi kalsiyum ve demirnicerdigi a b e vitaminler ve antioksidonlar cilt ve sac icin cok faydalidir bu makalemizde susam yagi icerdigi susam yagi duzenli kullanildigu taktirde sacta yipranmalari kirilmalari onler ipeksi bir yumusaklik elde edilir kepeklenme sorunu ortadan kalakar daha gec yaglanir sac dokulmesini onler daha guclu sac yapisana sahip olunur saclari icten besleyip daha gür cikmasini saglar sac dokulmesine ve mantar olusumunu engeller yag asitleri sağyesinide sac cikmasini saglar

0

susam yağını saçlarınızın dibine yedirerek sürmelisiniz. ayrıca kaşlarınıza da kullanabilirsiniz . bir süre bekledikten sonra saçlarınızı iyice yıkayarak temizleyiniz . ayrıca susam yağını yapmış olduğunuz başka karışımların içerisine dökerek ve daha sonra saçlarınıza uygulayarak da kullanabilirsiniz . güzel ve faydalı bir yağdır tavsiye ediyorum .

0

susam yağını hazırlayıp saçların dip kısımlarına masaj yaparak yedirip. sonra bone ile kapattıktan sonra bir saat bekleyip yıkadıktan sonra kullanmış olursunuz.

0

susam yağı saça cok faydalı olmaktadır sacın bakımı sacın canlılığı açısından doğal bir seydir tavsiye ederim