0

şampuanını devamlı sık sık değiştirme aynı şampuanı kullan ve kepeğe iyi gelecek şeyler söyleyeceğim şimdi sana. öncelikle şampuan olarak head sohurders kullanmanı tavsiye ederim. gerçekten de kafadaki kepekleri yok ediyor ve eğer saçların gür değilse ,ince telli ise veya saçların dökülüyorsa sana karanfil tavsiye ediyorum. su kaynatıcısı yarım litre ve onu bir kavanozun içine koy ve içine bir buçuk avuç karanfil at kapat ağzını rengini alacak 24 saat boyunca elleme ve her duştan çıktığında saçları falan kuruduğunda karanfilin sür kalsın. açık ama kapalı gerçekten de çok iyi geliyor. saç dökülmesine ve saçları gürleştiriyor, saç kepeginede iyi geliyor. kullanmani ederim.

0

kepekli saç şampuanları kullanılabilir. fakat bitkisel yöntemler daha hızlıdır. mesela şampuanına elma sirkesi karıştırmak ya da son şampuanlama sonrası elma sirkesi sürüp bekletip tekrar durulama gerçekten işe yarıyor.

0

dahaa öncee bende kepekleme olusmadi digi bende bilmiyorum bu seyi amaa en iyi bir sampuan kulanirsan gecer

0

saçlar zaman zaman kepeklenir. bunu engellemek için kepek şampuanları var. bundan hariç saç köklerini sirke ile iyice ovmak, ılık su ile yıkamak, iyice kurulamak. ayrıca yağlı saçlarda kepek oluşumu da daha yüksektir. bu yüzden yağlanmaya karşı tedbir almalıyız. saçların kepeklenmesini bu şekilde engelleyebiliriz.

0

kepeğe karşı şampuan kullanılmalı, sık sık şampuan degistirilmemeli.

0

badem yağı ile hem besleyip hem de kepekten kurtulmak mümkündür

1

ben zamanında elimi kafama bi atardım tırnaklarımın arası kepek dolardı çok kepek vardı kullandığın şampuana bağlı o zamandan sonra şampuanımı deiştirdim şuan kepek yok saçımda ama haftada bir yıkaman gerek yoksa yine çıkıyor şampuana bağlı bence

2

kepeklenme genellikle yagli saclarda olur saç derimiz yenilendiginde ölü deriyi disari atar ve sacimizin icinde dolasir ne zaman saclarimizi yikamaya basladigimizde bi süre sacimiz temizlenir kimyasal karisimli sampuanlar kullanmayin derim ben bıttım sabununu kullabiyorum 100 de yüz dogal tavsiye ederim

1

saç için bildiklerimden birisini yazacağım soğan suyu sürün saç diplerine masajla saçların güç kazanması dökülmeler için içinde sarımsak da olabilir . bunu yapın saçın her derdine devadır inşallah diyorum.