0

susam yağı içerdiği mineraller bakımından oldukça faydalıdır. banyo yapmadan önce saçınıza sürüp bir müddet beklettikten sonra saçınızı yıkayabilirsiniz.

0

susam yağını saç diplerine ve uçlarına masaj yaparak yetirebilirsiniz bir yarım saat kadar bekletip yıkamalısınız aslında sadece susam yağı değil zeytin yağı badem yağı gibi faydalı yağları karıştırıp güzel bir kür uygulayabilirsiniz fakat her şeyin fazlası zarar çok fazla bekletmemek lazım ben haftada bir kez hindistan cevizi yağı ile saçlarıma bakım yapıyorum gerçekten çok faydası oluyor hatta bir gece bekletiyorum ertesi gün yıkıyorum şuana kadar bir zararı olmadı

0

diplere yani saç köküne yumuşak dokunuşlarla masaj şeklinde yedirerek yağılık.

0

20 dakikada saçta bekletilir onun tam ardından duşa girilip yıkıcan saçları arkadaşlar

0

susam yağının düzenli olarak kullandığında sactaki kirilmayi önler

susam yağı sayesinde saç dökülmesinde azalma olur ve saç koklerini besler

susam yağı saçı icten besler

susam yağı kepekleri önler ve mantar olmasini önler

saçları kökten besler ve hızla uzamasını sağlar

susam yağı içinde asitler sayesinde yeni saçların çıkmasını sağlar

0

susam yağını temiz saca uygulayarak daha parlak daha saglikli saclar elde etmek mumkundur.susam yaginin etkisini artirmak icin melisa yagi da ilave ederek sac diplerine sürüp dairesel hareketlerle masaj yaparak yarım saat kadar bekleyip yikanarak uygulanabilir.saclari besler,tedavi eder ve parlaklastirir.

0

susam yağını şampuana karıştırıp veyatta yfak bir kaba ikisinide karıştırıp ufak bir fırçayla saçlarınızın dibine doğru belirli bölgelere sürerek

1

benece supup yedire yedire kulanılacaktır. ama fazlası zarardıır bilğinize.

1

susam yağını tek başına saça uygulayabileceğiniz gibi, içerisine hem daha faydalı olması, hem de saçlarınızın çok daha güzel kokması için daha farklı güzel kokulu aromatik yağlar da koyabilirsiniz .susam yağının içerisinde çok az zeytinyağı katarak saç diplerinize sürdükten sonra masaj yaparak uygulayabilirsiniz. saç diplerindeki kan dolaşımını hızlandırmak için dairesel hareketlerle bir süre masaj yaparak saç diplerine yedirmenixz uygun olacaktır. bu işlemi uyguladıktan sonra saçlarınızı tamamen kapatacak şekilde bone takmanız gerekmektedir. saçınızın dışarı yaylaalan hava akışını kesmeniz önemlidir. sonrasında bonenin üzerinden birkaç dakika daha saçlarınıza dairesel hareketlerle masaj yaparak işlemi sonlandırabilirsiniz. işlem bittikten sonra yarım saat bu şekilde bekletmeniz gerekmektedir. yarım saatin sonunda ise saçlarınızı durulayabilirsiniz.
bu işlem uygulanmış en önemli olan konu öncelikle saçlar kendi yağından arındırılmalıdır. için en azından bir sabun olacak şekilde saçınızı yıkayıp güzelce kurutmalısınız.kurutma işlemi bittikten sonra sana susam yağının isterseniz direkt olarak isterseniz de başka beğendiğiniz yağlar ile karıştırarak saç diplerinize mesaj yoluyla uygulamamız mümkündür. saç diplerinize her yerine yağdan geldiğinde ve iyice yedirdiğinizde emin olmalısınız. haftada en azından bir defa bu işlemi yapmanız önerilmektedir.susam yağının düzenli olarak kullandığınız zaman saçınızdaki nem dengesi korunmuş olur saçlarınıza çok güzel ve doğal bir parlaklık verir, saçlarınızı kuvvetlendirir ve dökülmesini azaltır.
susam yağının içerisinde bol miktarda omega-6 bulunmaktadır. ayrıca çinko kalsiyum demir ve magnezyum bakımından da oldukça zengin bir yağ türüdür. susam yağının saçlarınızı çok daha güzel bir şekilde etki edebilmesi için içerisine biberiye yağı koymanız da önerilmektedir. yalnız aşırıya kaçmadan sadece birkaç damla koymamız yeterli olacaktır bu sayede susam yağının etkisinide oldukça arttırmış olursunuz. saçlarınıza susam yağı uygulamasından sonra çok daha gür bir şekilde görünmesini sağlamış olursunuz. biberiye yağı dışında badem yağı ya da hindistan cevizi yağı da koyabilirsiniz. ancak kesinlikle susam yağını bastırmayacak oranlarda koymaya dikkat etmelisiniz.
susam yağının saçlarınızın dipleri dışında uçlarına da uygulayıp 20 dakika ile yarım saat arasında bekletirseniz satışlarındaki kırıklarda da onarılma olduğunu görebilirsiniz.bir süre kullandıktan sonra uçlardaki çatal çatal görünümde oldukça belirgin bir şekilde düzenle görülür ve sürekli olarak birbirine dolanan saçlar susam yağı sayesinde çok daha kolay bir şekilde taranabilecek hale gelir. susam yağını sürdükten sonra ince uclu bir tarayıcı yardımı ile tarayarak yağı saçınızın her yerine güzelce yedirmelisiniz. avuçlarınızın içerisine aldığınız bir miktar yağ ile saç uçlarına çok fazla sert davranmadan dairesel hareketler ile avucunuzun içerisinde ovalar gibi yaparak susam yağının saça işlemesini sağlamalısınız.en azından beş dakika bu şekilde etmelisiniz.

0

duşa girmeden bi yarim saat önce saçlara uygulanir özellikle saç diplerine ulaşmasina dikkat edilir bir havluyla sarilarak beklenir

0

susam yağı, zeytinyağı ya da hint yağı gibi yağları genel olarak banyoya girmeden önce tüm saçlarıma sürüp masaj yapıyorum. en az 2 saat bekliyorum bu sırada saçlarıma ince bir bez sarmayı tercih ediyorum. duşta da su değdirmeden önce direk şampuanlıyorum sonra da normal yıkıyorum

0

uyusam yağı saça parlaklık veren saç bassllayan stilerdendiir saç yağı saça iyi gelen boyu yağ çeşididir.
susam yağı saça zarar vermeyen bir yağdır.susam yağı saça çok iyi gelirr yapabiilirseniiz sizde susam yağını saçının için alın.

0

soruya cevap yazamıyorum. cevabı gönder yazısı yazdıklarımın içine karışıyor. sonra da kayboluyor.cevabı gönder butonu olmayınca cevap gönderilmiyor. çözüm

0

doğadaki bir çok bitki gibi,susam yağı da insanlara faydalı olur.susam yağında bir çok vitamin ve mineral var dir .bunlar sayesinde saç kırılması kepek gibi zayıf saçlarda görünen sıkıntıları ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

0

susam yağının düzenli kullanılması sayesinde saçlardaki kırılmalar azalır.
susam yağı sayesinde saç dökülmelerine ciddi bir azalma görülmesinin yanı sıra saç köklerini güçlendirir ve saçlar daha canlı, gür olur.
susam yağı saç içten besleyip yıpranmış saçları onarır.

0

susam yağı ve benzer yağlar doğadan geldiği için vücutta kullanılması tercih edilen yağlar ve maddeler dir ama vücut üzerinde bilmeden kullandığınız maddeler ileriyi de etkilemektedir bu yüzden doktorların onaylamadığı hiçbir yağı vücudunuzda kullanmayın ama susam yağı doktorlarında onayladığı bir yağ çeşididir saçlar temizken kullanılır

0

susam yağının saçta uygulanması oldukça basittir. fakat dizleri ayarlamada biraz dikkatli olmak gerekmektedir. sizlerinde bu işlemi kolayca yapabilmeniz için bir eldivene ihtiyacınız olcaktir.
öncelikle saçlarınızı temiz bir şekilde yıkamalısınız ve saçınızın kendi yağından arındırın. daha sonra sıraladığınız saçınızı iyice kurutunuz.bu işlemi yapmanız uygulayacağıniz yağın daha iyi emilmesini ve sağlığını korumasını sağlayacaktır. bu yağı başka kokulu yağlar ile az miktarda karıştırdıktan sonra yapılan işlemden sonra saçlarınızın daha güzel kokmasını sağlaya bilirsiniz . susam yağını saçınıza masaj gibi yaparak yedirirken bu yağı iyi bi şekilde iyice getirmemiz gerekmektedir. bu işlemi iyi yapmalısınız. çünkü özlemin sen önemli yeri burasıdır. bu işlemi iyi yapmazsaniz yaptığınız işlem ise yaramaya bilir. bu işlemi başarılı birşekilde yaptığınıza inanıyorsanız saçınızı bir bone yada tülbentle bineğe benzer bişeyle kapatınız. yarın saat kadar bekleyin. daha sonra saçınızı temiz bir şekilde iyice temizle ece şekilde durulayın. bu sayede saçınızdaki değişimi kendi gözlerinizle göreceksiniz. bu işlemi çok sayıda düzenli bir şekilde sürekli olarak yaparsanız saçınızdaki değişiklikler sürekli olaraka ta da kalabilikmektedir.saçına bu. işlemleri yapan insanlar genellikle memnun kalarak birçok tanıdığına da tavsiyede bulunmaktadır.

0

hindistan cevizi yağı gibi saçına sürdüğü susam yağı saçı besleyen sonra parlaklık veren yağlar dan biri sonra kamyonet tek başına böyle temiz saça uygula her istersen de içine bazı göle aromatik şeyler ekle yani portakal melisa'yı öyle bir karışım hazırlayan susam yağı tek başına ya da hazırladığımız karışımı birlikte saç diplerinin j7 masaj yaptıran satıcının streç filme de bunları kapat yarım saat bekletin sonra saçını beklet sonra yıkayıp durula susam yağı saçımıza canlandırır nem ve canlılık verir susam yağı kullanarak evde kolaylıkla saçlı kırmızı yapabilirsiniz

0

saç tertemiz yıkandıktan sonra direkt olarak saç dibine sürülür saçı yumuşatma ve bakım işlemini gerçekleştirir

0

öncelikle susam yağının birçok kullanımı vardır fakat kendim de kullanıp memnun kaldığıö bir yöntemden bahsetmek istiyorum. şampuanın içine birkaç damla susam yağını, birkaç damla zeytinyağını, birkaç damla hindistan cevizi yağını, birkaç damla da argan yağını katıp şampuanı iyice çalkalayın. duşta bu şampuandan kullanın ve bunun dışında bir şampuanla durulamayın. yağlar saçınızda kalır diye düşünebilirsiniz ama çok kalmıyor. kalanlar ise fazlasıyla besleyici oluyor. saçı aşırı hızlı uzatıyor. dikkat etmeniz gereken birkaç detay var o da bu şampuanı durularken vücudunuza değdirmemeniz gerektiği. akarken dahi olsa değen yerlerde yağ kalacak ve vücudunuzda kıllanmaya sebep olacaktır. saçlarıma ellerimle masaj yaptığımdan ellerm bolca yağlandı ve benim ellerimde normalden fazla kıl çıkmaya başladı. ama korkmanıza gerek öyle erkek elleri gibi olmuyor. küçük tüycükler olarak çıkıyorlar. yine de bilmenizde fayda var diye düşünerek belirtmek istedim.