1

kış aylarında soğan etkisini azaltmak için su bazlı nemlendirici kremler kullanmak cildimiz için oldukça faydalıdır bunun dışında bol bol tüketmeliyiz çünkü cilt soğuğa karşı tepki göstererek kuruyacak ve pul pul olacaktır pul pul olan cilt daha yaşlı duracak gözenekler oluşacaktır bunu engellemek için bol bol su içmeliyiz her gün mutlaka nemlendiricinizi kullanmalıyız bu nemlendiriciler cildinize özel olmalı yağlı ciltler için su bazlı kremler gerekirken kuru ciltler için tam tersi daha yağlı kremler tercih edilebilir bunun yanı sıra bazı ciltler aslan soğuktan etkilenmez ken bazıları da çok fazla etkilenir

1

dogru beslenerek, cildigmizi soguktan koruyarak, ve duzenli nemlendiriciler kullanarak

1

eğer dengeli beslenebilirseniz gerçekten dengeli hiçbir uan ürüneihyaç duymazsınız.kışı sert geçiren bölgelerde insanlar kendilerine dikkat etmezler ise cildlerinde kuruma,çatlama,soğuk morluğu,kararma veya yanma olabilir.bunları önlemek için nemlendirici ve koruyucular,dudaklar için dudak kremleri ve tüm vücudu korumak için kaliteli örtünme teknikleri uygulanmalıdır.bakterilere karşı dirençli olabilmek içinde bol bol c vitamini içeren turunçgiller ve fosforca zengin deniz ürünleri tüketilemelidir.

1

kışları soğuk ve sert geçtiği için cildimizi sürekli nemli tutmamız gerekir. aksi halde cildimizi kurur ve çatlar. nemlendirici kremler işimizi görecektir.

1

cilde uygun olan nemlendiriciler sürerek
atkı vs vs takarak

1

kış mevsiminde cildimizi koruyabilmemiz için kalın giysiler giymemiz gerekmektedir.giydiğimiz giysilerin pamuk tan yapıldığına dikkat etmeliyiz.ince kıyafetler giymemeliyiz.renksiz giysiler giymeliyiz mutlaka.çünkü güneş ışıkları açık havada renkli elbiselerden çarpıp geri dönüyorsa renksiz elbiselerde ise ısıyı kıyafete verir.buda bizim ısınmamızı sağlar.

1

kışın cildimizi korumak için öncelikle kıyafetlerimize dikkat etmemiz gerekmektedir. soğuk havadan dolayı örneğin eldiven takmadığımız ellerimiz çoğu zaman çatlar. bunu önlemek için önce dışarı çıkarken eldiven ve eve gelince de bu konuyla ilgili el kremleri kullanmamız gerekmektedir. giydiğimiz kıyafetler bizi koruyucu ve sıcak tutucu kıyafetler olmalıdır. sadece güzel bir görüntü oluşturacak kıyafetler tercih edilmemeli hem güzel görüntü hem de kışa uygun kıyafetler tercih edilmelidir. doktora danışarak cildimizin narinliğine göre buna uygun kremler alınmalı ve kış aylarında ihmal edilmeden kullanılmalıdır. hassas ciltlere dikkat edilmediği takdirde durum daha kötüye gidebilir cilt hastalıklarına yol açabilir.

0

bol bol c vitamini tüketmek
günlük 2 lt su tüketmek
bol bol nemlendirici kullanmak
maske ve peeling uygulamak
dışarı çıkarken bere, atkı ve eldiven üçlüsünü kullanarak soğuktan korunmak.

0

en başta soğuk havalarda cildimizi korumak için sağlıklı beslenmeliyiz ve faydalı olabilecek bir çeşit krem nemlendirici ve kuruluk ve çatlaklıklardan korunmak için vazelin tarzı şeyler sürebiliriz kışın aşırı soğuklar da dışarı çıkmamak sıcak bir ortamda bulunmak en iyisidir. eğer kışın soğuk havada dışarı çıkmak istiyorsanız sıkı sıkı giyinip dışarı çıkmadan önce nemlendiricilerle vücudunuzu beslemeniz önemlidir

0

kışın cildimizi soğuk havalardan korumak için önce kendimize bakmamız lazım kendimize bakmaktan kastım beslenmemize dikkat etmemiz lazım ilk önce beslenmemşze dikkat edeceğiz ki daha sonra cildimize iyi gelen malzemeleri kozmetikleri kıllanalım dudaklarımızın çatlamaması içib dudak kremi dudak yumuşatıcılar iyi olur ve yüzümüzde nemlendiriciler iyi gelir bunları kullanırsak hiç bir sıkıntı olmaz ama nemlendiriciler bazen cildimize ters tepki yaratabilir bunun içinde doğal olan şeyleri kullanmak en güzelidir en başta da dediğim gibi sağlığımıza bakmassak hiç bi şey yolunda gitmez önce sağlığımıza bakacaz ki tenimizde iyi gmrünsün

0

kalın giysiler giyinip sürekli nemlendiricilerle cildimizi beslemeliyiz

0

öncelikle kış ayında soğuk havalarda kalın giyinmeliyiz ondan sonra yanımızda dudak çatlakları icin çatlak önleyici rujlar bulunmakta onlarida kullanmalıyız kış ayları bizi en cok dış soğuk etkenlerden koruyan şey kalın giyinmek ışte

0

cilt tipine göre nemlendirici kullanmalıyız.ayrıca yeterli miktarda şu içilmeli.açık tenli kişiler güneş kremi kullanmalı yaz kış farketmiyor leke yapabiliyor güneş ışınları.

0

kış günleri elimizden geldiğinden cildimizi sıcak tutmalıyız o yüzden kalın giyinmeliyiz

0

soğuk ve rüzgar gibi dış etkenlere maruz kalmak maalesef cildimizi yoruyor. bu yorgunluğu bir nebze olsun önlemek, önüne geçmek içinse günlük bakımlar ihmal edilmemeli. ilk adımda, cildin ihtiyacı olduğu ölçüde temizleyici nitelikteki ürünler kullanılmalı. bundan sonraysa nemlendirici kremi, yumuşak hareketlerle yüzümüze, boynumuza ve dekolte bölgemize sürmeliyiz. yüzümüze krem sürerken, göz çevresi için farklı bir nemlendirici kullanmamız gerekiyor. göz çevresindeki cildimiz daha ince olduğu için yüzümüze kullandığımız kremler çoğunlukla bu hassas bölge için uygun değildir. bunlara ek olarak, ellerimizi de düzenli olarak kremlemek, ellerdeki kızarıklığı ve derideki pütürlü görünümü azaltmaya yardımcı olur.

0

sabah kalktığımızda cildimizi yüz temizleme jelimizle yıkamalıyız. ardından nemlendirici kremimizi sürmeliyiz. daha sonra güneş kremimizi sürüp makyaj yapacaksak makyaj yapmalıyız bu arada ellerinizide ihmal etmeyin yoksa çok fazla kurur ve kızarırlar. malum havalar soğudu. nemlendirici kremlerinizi ellerinize sürmeden çıkmayın. gün boyunca bu şekilde geçirdikten sonra eve dönünce yüzünüzü önce makyajdan arındırın daha sonra yüz yıkama jelimizle yıkayın. ve gece nemlendirici kremimizi sürerek uykuya gidebilirsiniz.

0

öncelikle cildimiz çok hassastır cildimizi dış etkenlerden korumak için besleyici vitamin içeren kremler yaplar bulunmaktadır bunalrı alıp sürebilirsiniz aktarcılarda eczanelerde satılmaktadırlar elinizi yüzünüzü kapalı bir şekilde koruyunuz elinize eldiven takıp kar oynayınız aksi taktirde elleriniz buruşup ağrıyacaktır vücudumuzu dış etkenlerden bu şekilde koruyabiliriz

0

tabiki bolca nemlendirerek ve güneş olmasa da güneş kremi sürüp dışarıya çıkarak. ayrıca mutlaka dudakları da nemlendirmek gerekli.

0

çok basit bir yöntemi vardır dışarda havamın soğukluğundan veya sıcaklığından vucuta elde ayakta vs. yerlerde çatlama gibi katmanlar oluşmaktadır bunun için bir taktiği var cildini korumak için öncelikle her hangi bir yumuşatıcı krem alıyorsunuz arko vazelin gibisinden vucuta güneşin havadaki soğuk esintinin olduğu yerlere sürüyorsunuz iyice yedirerek ten sürdükten sonra vucuta erime yapar ve çatlama gibisinden cildin çürümesinden önlemi alıyorsunuz

0

kışın cildimizi korumak için kalın giyinmeyi, soğuk yiyecekler, içecekler tüketilmemeli. kesinlikle bere ve atkı takılmalı. bir de soğuk havada ayağımızı çok iyi korumalıyız. çünkü bildiğim kadarıyla insanlar ayaktan hasta oluyormuş.