0

çatı katında oturmanın zorlukları hele ki uzunsanız çatı ilk olduğu için kafanızı çarpabiliyorsunuz. başka bir zorluğu ise genellikle yağmur yağdığında daha çok sıkıntı çekiliyor yağmur kenarlardan sızabiliyor. eğer ki çatı sağlam değilse kenarlardan su dımlatıyor. tabii ki birçok da kolaylığı var bence. en azından hiçbir şekilde gürültü gelmiyor üstünde bir insan yaşamıyor nasıl olsa o yüzden çok iyi bence. çünkü eğer ki üstümüzde birisi yaşıyorsa genellikle üst kattaki yeni sesleri geliyor. bu bizi gerçekten çok rahatsız ediyor hele ki o ayak sesleri. başka bir kolaylığı hissi trafikteki en azından tozlar çatı katına fazla gelmiyor. o yönden de çok güzel bence. başka bir bence olumlu ya neyse her tarafı her yeri görebiliyorsunuz. şehrin her tarafı genellikle görünüyor çatı katından. genellikle çatı katında ki zorluklar tabii ki her yönden var daha çok bunlardır ve kolaylıkları da var tabii ki de.

0

çatı katında oturunca kışın buz gibi oluyor, ısınmıyor. yazında güneş vuruyor tavana içeride durulmuyor. ayrıca çok kapalı bir ortam insanın içini daraltıyor.

1

kışın soğuk, yazın sıcak oluyor ne yazık ki. eğimli bir şekilde yapılanları var bu da uzun boylular için zorluk olabilir. tabi diğer dairelere göre biraz daha ufak oluyor. bunlar dışında fazla bir zorluğu yok, kimse tepenizde gürültü yapamıyor, kapınızın önünde bir trafik oluşmuyor bunlarda avantaj bence.

0

çok boğucu ve kasvetli bir ortam bence ev geniş olmalı rahat haraket edilebilmeli bide soğuk olur orası