0

kendi bileceği iş öğrenirsem tabiki de gereğini yaparım öldürme zarar verme gibi olaylara girmem en büyük yıkım psikolojik yıkım :)

1

tek kocaya suçlamak la,im kadınlar daha çok aldatır

1

bir kere yaptı birdaha yaparsa onu çıktığı deliğe birdaha sokarım. ben onu rencide ettim birdaha zaten asla yapamaz ben ondan bin kat güzelim kurban olsun bana gerçi o ilk başlarda yaptı çok şükür öyle birşey yok ama birdaha olursa direk boşanma davası açacam. yüzüne bile bakmam artık yani benimkisi hata yaptı ikincisini yaparsa bu bilerek yapılan yanlıştır. gerçi aldatma derken telefonla eski manitasiyla konuştu. af ettiysem o kız istanbul'da kendisi burda diye af ettim ,oğlumun hattına af ettim ikincisinde asla af etmem. arasada bulamaz benim gibisini asla sülalesinden var mı acaba benim gibi bak gene sinirlendim ha. :))) gerçekten yaparsa bosarim birde bicaklarim onu vakada yaparım billaha da yaparimm. bu sever haberlere kadın kocasını bıçakladı diye çıkar. :)

0

büyük konuşmak istemem ama asla affetmem. sadakatsizlik ve şiddet bir evlilikte affedilmemesi gereken iki önemli şeydir.