0

kardeşim yapilacak olan belli ama yine söyliyeyeyim önce ne gözle baktiğina bağli kiskançliktan bakarsa sikinti yok ama başka bi gözle bakarsa çekeceksin tenhaya soracaksin o cevaplayacak baktin işin içinden çikamayacak göstereceksin yan gözle nasil bakilirmiş benim sevdiğim kiza yan gözle baksana yemnin ediyorum onu yaşatmam sonuçta ben o kiza bir değer vermişim ve o benim değer verfiğim bor kiza yan gözle bakiyo

0

kıskanırım ve çok saçma birşey benim sevdiğime bile bile yan gözle bakıyorsa zaten o benim arkadaşım olamaz.

0

öyle birşey söz konusu bile olamaz .zaten öyle birisi benim arkadaşım olamaz.düşüncesi bile migde bulandırıcı derecede.

0

eğer arkadaşım sevdiğim de benim baktığım gözle bakarsa onunla hemen arkadaşlığımı bitiririm. sonuçta öyle bir arkadaştan hiçbir zaman hayır gelmez. zaten gerçek bir dost olsa arkadaşının sevdiğin o gözle bakmaz. o yüzden gerçek olmayan bir dosta da emek vermenin hiç gerek olmadığını düşünüyorum.

0

sevdiğime yan gözle bakıyorsa arkadaş değildir o zaten .direk yol veririm gerçek yüzünü görmüş olurum .

0

valla ilk konuşurum bakma diye. buna izin vermem. eğer bunda ısrar ederse çok büyük mesele olur bu.

0

benim arkadaşım sevdiğim kıza yan gözle bakması o insanla olan dostluğu bitirmeye sebep olur. çünkü arkadaş dediğin senin sevdiğin birine yan gözle bakmaz. bakan insanı hayatımdan çıkartırım. bir daha benim hayatımda onun için bir yer olmaz. bu konu benim için çok ciddi bir konudur. taviz vermeyeceğiz konulardan biridir.

0

kimse benim sevdiğime yan gözle bakamaz. bakarsa da ağzının payını bir güzel alır. ve zaten öyle bir insan benim arkadaşım olamaz. anında silerim.