0

ıhlamur, papatya bebeğinize verebileceğiniz çaylardır, ayrıca gaz ve rahatlaması için rezene de verebilirsiniz. hastalık içinse elma- ayva çayını öneririm.. elmanın kabuğuyla beraber 4 5 parçaya doğrayın. ayvayı genelde soyuyorum ben onu da aynı şekilde doğrayıp çekirdeğiyle beraber içme suyuyla ocağa koyun kaynamaya başlayınca 1 kabuk tarçın 2 3 karanfil ekleyin varsa çok azda taze zencefil 4 5 dk kaynatın ılımaya bırakın, hem siz için hem bebekler için boğaz ağrısına çok iyi gelir, ama tarçın alerjen olduğundan önceden denemiş olmalısınız. 1 yaş üstü bebeklere uygundur

0

yani 2 yaşındaki bebeğe papatya çayı ve rezene çayı, ıhlamur da verebilirsin. ben çünkü bir yaşındaki bebeğime ihlamur veriyorum gayet iyi geliyor yani zarar yok. az bir şey vereceksin fazla vermiyeceksin bir de içine limon sık hasta ise zaten doktorlar tavsiye ediyor bildiğim kadarıyla gerçi doktorların dediğine bakma ben her zaman kendi bildiğimi yapıyorum beni çok şükür benim çocuğum çok sağlıklı yani her şeyi de tattırdım hasta olduğunda tüm bitki çaylarında verdim yani o kadar da ağır değil biraz az koyarsın içine limon falan sıkarsın azıcık verirsen hiçbir şey olmaz. yani fazla vermezsin günde 2 kere ver yeterli yani ama dediğim gibi en güzeli papatya ,rezene, ıhlamur çayı bunlar gerçekten de çok güzel yani. geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah.

0

iki yaşındaki bebeğe anason çayı, rezene çayı, nane çayı,ve gazi için kimyon çayı icirenlerife görmüştüm,papatya çayı içirilir .