1

hayat siz planlar yaparken başınıza gelenlerdir. şu okul bitsin, işe başlayıp, evleneyim, çoluk çocuğa karışayım, ev alayım, araba alayım, çocukların okulu bitsin, emekli olayım derken geçip giden bir süreç.

biz bunları düşünürken kaçırdıklarımız ve yaşadığımız anlardan ibaret oysa hayat. herkes güzel bir yaşam sürmek istiyor ama hayat dediğimiz zaten çok kısa. ölüm hiçbir şey gözetmiyor.

o yüzden hayatı bugün gönlümüzce, istediğimiz gibi yaşamalıyız. elalem ne der kısmına fazla kulak asmamalıyız. yazarın da dediği gibi hayatı çok kafaya takmamak lazım nasılsa içinden sağ çıkmayacağız.

0

hayat insanın sevdikleri için yaşaması onların iyiliklerini düşünmek onlar için fedakarlık yapmak arada bir dost kazığı yemekten geçer gerçek dostla karşılaştığın zamanlarda hayat çok hızlı geçer güzellikler getirir daha bir yaşanılası hale gelir doğumlar olduğunda ailelere yeni bireyler katıldığında sevinçler mutluluklar oluşur ölümler ve ailelerden kayıplar meydana gelince de hüzün kaplar her yeri hayat çok gariptir bir yerde mutluluk bir yerde hüzün üzüntü yaşanabilmektedir insanlar umutlarla hayallerle hayata geleceğe tutunurlar insanın karşısına olmadık zamanlarda olmadık yerlerde olmadık fırsatları önümüze çıkarmaktadır

0

hayat iş ,ev yada ev , iş şeklinde geçiyor çoğunlukla. ev hanımları için hayat çoluk çocuk, yemek,bulaşık, ütü, temizlik ,büyük bir koşturmacayla geciyor kısaca.maddi durumlar el verdiği müddetçe sosyal aktiviteler yapilabiliyor ancak.