0

öncelikle günlük olarak hızlı ve pratik bir şekilde konu başlıkları üzerinde yoğunlaşmaya çalış.eksik olduğun konuları belirle ve eksik olduğun konular üzerinde yoğunlaşmaya çalış.bu konular hakkında bilgi sahibi olmak için konu anlatımlı kitaplar al veya internet üzerinden bu konularla alakalı videolar izlemeye çalış.bu konular ile alakalı ayrıca bol bol soru çözmeni tavsiye ediyorum.anlamadığın noktaları öğretmenlerine sormayı ihmal etme.bol bol deneme çözmeye çalış.bu tavsiyelerime uymayı denersen faydasını muhakkak görürsün.

0

girersin ama bir şey yapamazsam hiçbir şekilde önemi yok.matematik ve geometri yapamıyorsan özel ders alabilirsin veya dershaneye gidebilirsin.özellikle de artık matematik ve geometri ile ilgili çözümlü kitaplar var artık piyasada bu kitaplar gerçekten çok faydalı en azından çözümlerini görebiliyorsun o yüzden bu kitapları alıp bu çözebilirsin yapamadığın soruları en azından çözümünü yerlerine bakıp öğrenebilirsin.tabii ki de matematik ve geometri yapamıyorsan eğer bunları da uyguladıktan sonra yapamıyorsan bence hiçbir şekilde sayısal bölümünden girme sözel bölümleri mi çalışır sürekli sözel bölümünden tercih yaparsın.

1

kesinlikle, hiç bir şey anlamıyorsam eğer özel ders almanda fayda olacaktır. eğer alabilecek bir durumun yoksa internetten online matematik ve geometri dersi veren hocaları takip edip videolarını izleyebilirsin. izledikten hemen sonra da kolaydan zora doğru mutlaka o konuyla ilgili sorular çözmelisin. bol bol tekrar ve alıştırma yapmanda fayda olacaktır.

0

internetten konu dinleyebilirsin ve dinlediğin konularla ilgili kendine bir özet çıkarmalısın. videoda çözülen soruları falan yaz bir kağıda sonra tekrar ederken onları kendin çözmeye çalış. ve en sonunda da test çöz. çözemediğin soruları da mutlaka birilerine sor.

0

matematik için tavsiye verebilirim geometriyi bende anlamadım şu zamana kadar :) matematikte konuyu çok iyi dinlemelisin dinlemek yetmez anlamaya çalışman lazım anlamıyorsan tekrar tekrar dinleyip bol soru çözümüyle halledebilirsin bir süre sonra çocuk oyuncağı gibi gelecektir sorular ve anlayıp soruları çözdükçe o kadar keyif alacaksın ki böyle bir oyun oynar gibi soru çözmek isteyeceksin anlamak için ilk önce sevmek gerekir buda küçük bir not olsun