0

ben paramı alsamda ayrılmam cünkü oturdugumuz yerden kimse 3 5 kuruş vermiyor ve sistem gayet iyi gene kazanabilirsin gitme bence ihtiyacların olur

0

bende belli bir kazanç elde ettikten sonra siteye pek girmeyi düşünmüyorum. ha girer miyim evet. ama arada girerim. artık o eski aktifliğim hiçbir şekilde olmayacak bu sitede.... belli bir kazanç yaprıktan sonra onu aklımdaki birşey için kullanacağım... yani benim için ufak bir adımı oluşturacak sadece hayalimdeki şeyin. yani o ödemeden sonra kendimi o işe vermek istiyorum

0

neden ayrıldınız anlamıyorum .çünkü burası gayet eğlenceli ,eğlenerek öğreniyorsun ve üstüne bir de para kazanıyorsunuz iyi kötü bir harçlığınız olur.eğer vaktimizin olmadığını düşünüyorsanız arada bir yine girersiniz.bence tümden gitmeyin çünkü burada herkes bir aile gibi aile fertlerinden birinin gitmesine uzülürüm ben .çünkü buradakilerin çoğu çok iyi insan olduğunu düşünüyorum. bence siz de gitmeyin .eğer vaktiniz yoksa arada bir gelin derim.

0

neden gidiyorsun ki? ayrıca alınca paranı bir daha kazanırsın. sonuçta her zaman ihtiyacın olabilir.

0

neden bence devam et. yani vaktin yoksada arada bir gir cevapla bence biriktir yani sana zarari olmaz. hem ufak tefek harclik olur.

0

hayirdir neden noldu ki? burada olumsuz giden birsey mi oldu? veya kazanctan mi memnun degilsin? sebep ne yani? ama yine de birisinin gidecek olmasina uzukdum.:/ (yani uzuldugumu dusunuyorum,insallah uzulmusumdur:d)