0

bence kaslıysa kel olabilir diğer türlü saçlı olmalıdır.

0

yani normalde ben kel erkekleri sevmiyorum ama bazı erkeklere gerçekten de kellik çok yakışıyor. mesela benim eşim de kel ama gerçekten de ben kel erkekleri sevmememe rağmen benim eşime kellik çok yakışır hatta traşı olduğunda diyorum ki tam 0 yap saçlarını çünkü adama yakışıyor ben beğeniyorum ben eşimden yana fikrimi kullanmak istedim.. diğer erkekler zaten umurumda değil dediğim gibi yakışan var ,yakışmayan var benim eşimin şahsen yakışıyor kellik.

1

valla bu durum kişiden kişiye göre değişiyor.adam yakışıklı ise kel de olur , saçlı da olur. her türlü gideri olur yani. hatta kimisinde kellik ya da seyrek saç çok daha çekici bir görüntü oluşturuyor. kimisi de saçlı bile olsa ne yapsa olmuyor. o yüzden kimseyi bu şekilde kategorize edemem. belli olmuyor bu işler çünkü. gönül bu kimi sevip beğeneceği de belli olmaz.

0

kel saç kimine yakışıyor kimine de yakışmıyor. ama yine de oyumu saçlı erkeklerden yana kullanırdım.

0

saçlı erkek daha karizmatik sac erkeğe çok hoş yakışır

0

ne demiş atalarımız benzını selden kocayı kelden alacaksın demişler. işin esprısı bır yana her erkege kel saca gıtmıyor ama söyle birşeyde var ki kel erkekler cok cekıcı oluyor mısal dvayne johnson adama nasıl yakısıyor ama.. kellık kımıne göre karızma kımıne gore cırkınlıgı temsıl eder ama benım gorusum tabııkı kel olmaya cesaretım olmadıgından saclı erkekten yanadır.