0

hayır öyle bir şeyi kabul etmezdim. çünkü durmadan altıma yapardım ve altımı gün boyu değiştirmek zorunda kalırdım. bu nedenle evden çıkmadan önce altıma bir hasta bezi bağlardım ve oh gün boyu rahat olurdum. ama o kadar zenginliğim zaten hasta bezi almakla ortadan kalkardı diye düşünüyorum. mal varlığım tuvalete yatırım yapmakla biterdi. :)

0

soruya ve cevaplara inanılmaz güldüm.gözümden yaş geldi resmen. :d hayır tabiki de kabul etmem.iyy kendimden soğudum şu an hayal edince. :d

0

yok be insan öyle zenginliği napıcak hahaha :d. insan 10 metre yakınından nasıl geçmeyecek imkansız bir şey zaten :d. olduğun yerde altına yaparsın o zaman :d ya da 20 metre uzağına daire şekilde olacak şekilde korumalar dizersin kimseyi yaklaştırmaz :d. ama evin içinde annenle falan da sarılamazsın yok yok seçmem ben bunu kabul etmiyorum :d.

0

hayır kabul etmem.kendimi koruyamadıktan sonra parayı ne yapıyım kendisini koruyamayan parasınıda koruyamaz.

0

hunharca güldüm. öyle zenginliği kim ne yapsın. yanına kimse yanaşamayacak yolda bile durmadan altına yaparsın aşırı komik bir durum.

0

dünyanın en zengini olmak istemem bana yetecek kadar olsun yeter

0

ailemle yiyeceğim parayı neden bir başkasıyla yiyeyim kabul etmem ki başkasıyla yiyeceksem

0

yav kardesım bunlar ne degisik sorular böyle.ama olsun cevap verıp para kazanıyoruz eyvallah.ben ıstemem sahsen boyle bır seyı.

0

ne tarz bir soru bu :) tabikide kabul etmem. yanlız bir hayat yaşayacaksam zenginliğin ne anlamı kalır ki ?

0

eşek kulaklı midas değil mi bu :d tabiki kabul etmem

0

boyle şeyler aklına nereden geliyor yahu :d bence sen kafayı zengin olmayla bozmuşsun ;)